SON DAKİKA
Hava Durumu

Gezi Parkı için referandum teklifi

Başbakan Erdoğan'ın Gezi Parkı heyetine, "Gezi Parkı'na yönelik projenin İstanbul halkına soru

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2013 23:04
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2013 00:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Başbakan Erdoğan'ın Gezi Parkı heyetine, "Gezi Parkı'na yönelik projenin İstanbul halkına sorulabileceğini ve referandum yapılabileceği" teklifini sunduğu açıklandı.



AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Gezi Parkı heyeti ile yaptığı görüşmede, "Gezi Parkı'na yönelik projenin İstanbul halkına sorulabileceği, konuya ilişkin olarak İstanbul'da referandum yapılabileceği" teklifini sunduğunu bildirdi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Gezi Parkı olaylarıyla ilgili oluşturulan 11 kişilik heyetle görüşmesi sonrasında, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, açıklamalarda bulundu.

Açıklamalarda öne çıkan başlıklar şöyle: "Gezi Parkı'nda bu eylemin kıyamete kadar sürdürülmesi hükümet tarafından kabul edilmeyecektir. Hele hele böyle bir görüşme olduktan sonra ben Gezi Parkı'ndaki gençlerin orayı boşaltacaklarını düşünüyorum"

"Türkiye, bir diktatörlük olmadığı için bu eylemler yapılabiliyor. Eğer Türkiye bir diktatörlük olsaydı bu eylemler yapılamazdı. Yapılsa bile Allah göstermesin işin şekli çok farklı olurdu. Bugüne kadar tabii ki polisin bazı müdahaleleri var. Bu müdahaleler esnasında gönlü incinen, bedeni incinen insanlarımız var. Keşke hiç olmasa ama daha bugün G8'lerin Londra'daki toplantısı esnasında protesto gösterisi yapanlarla polis karşı karşıya geldiğinde hangi görüntülerin ortaya çıktığına bakın"
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.