SON DAKİKA
Hava Durumu

Gümrüklerde oy kullanma işlemi başladı

Kasım'da yapılacak milletvekili genel seçimi için Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğüne bağlı Edirne'de Kapıkule ve Kırklareli'nde De

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2015 12:55
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2015 13:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Gümrüklerde oy kullanma işlemi başladı
Kasım'da yapılacak milletvekili genel seçimi için Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğüne bağlı Edirne'de Kapıkule ve Kırklareli'nde Dereköy sınır kapılarında oy kullanma işlemi devam ediyor.
 

Kapıkule Gümrük Kapısı'nda oyunu kullanan Naci Akgün, yaptığı açıklamada, seçimlerin vatana, millete hayırlı olmasını diledi. Seçimlerde hak edenin kazanmasını dileyen Akgün, "Oyumu kullanmamda Türkiye'nin gidişatı etkili oldu. Her şey görünüyor. Ben 43 yıldır yurt dışındayım Türkiye'nin halini ve daha iyi seçenekleri görebiliyoruz. Türkiye'de yaşayanlardan fazla biz dışarıda yaşayanlar durumu daha iyi görebiliyoruz" dedi.Oy kullananlardan Savaş Yılmaz ise 35 yıldır Almanya'da yaşadığını söyledi. İzninin sona ermesinin ardından Almanya'ya doğru yola çıktığını dile getiren Yılmaz, şöyle konuştu:"Bugün de 1 Kasım'da yapılacak seçimler için oyumuzu kullandık. Vatanımız ve milletimiz için hayırlı uğurlu olsun. Oy kullanımı sırasında eleştirim oldu. Oy kullanmak için özellikle bugünü bekledim. Bize nerede oy kullanacağımızı hiç kimse söylemedi. Sınır kapısının içine kadar girdik, orada da kimse bilmiyor. Bir vatandaşımız bizi uyardı, o da bizim gibi gurbetçi. Şimdi geldik ve oyumuzu kullanabildik. Buraya girişte, gişelerde bilgilendirilmemiz lazım. Oy kullanımıyla ilgili bir yönlendirme yok maalesef."Dereköy Gümrük Kapısı'nda oyunu kullanan Bulgar-Türk İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Sertel de Türkiye'nin içinde bulunduğu belirsizliğin bir an önce sona ermesini istediğini belirtti.Oyunun vatana, millete hayırlı olmasını dileyen Sertel, "Oy kullanırken hiçbir sıkıntı yaşamadık. Herkes, birçok şeyin farkında. Herkesin üzerine düşen vatandaşlık görevini en kısa zamanda yapacağını düşünüyorum. Ülkemizin artık bir hükümete kavuşarak, sıkıntıların sona ermesi gerekiyor. Ekonomimizin canlanması gerekiyor. Bu olaylar, bizim için hoş değil" şeklinde konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.