SON DAKİKA
Hava Durumu

HDP Bürosunda, bebek katilinin posteri

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’nce PKK/KCK terör örgütü mensuplarına yöneli

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2018 16:30
Haber Güncellenme Tarihi: 09.02.2018 18:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
HDP Bürosunda, bebek katilinin posteri

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’nce PKK/KCK terör örgütü mensuplarına yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyon kapsamında aralarında HDP ve DBP Gebze İlçe yöneticilerinin de bulunduğu 19 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda HDP Gebze İlçe Bürosu’nda bulunan poster dikkat çekti.







Kocaeli Emniyeti Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince PKK/KCK terör örgütü adına önem atfeden günlerde örgütün daha etkin ve daha canlı kalmasını sağlamaya çalışarak örgüt adına faaliyet yürüttükleri, sosyal medyayı kullanarak propaganda yaptıkları, protesto eylemleri düzenleyerek belli bir sistematik plan ve program dahilinde terör örgütü adına hareket ettikleri tespit edilen 21 şüpheliye yönelik eş zamanlı operasyon yapıldı.

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı'nca verilen gözaltı kararı ile Kocaeli 3. Sulh Ceza Hakimliği'nin arama-el koyma kararı doğrultusunda gerçekleştirilen operasyonda HDP ve BDP Gebze İlçeyöneticilerinin de aralarında bulunduğu 19 şüpheli gözaltına alındı. 2 şüpheliye yönelik yakalama çalışmalarının ise devam ettiği öğrenildi.

19 GÖZALTI

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı'nca verilen gözaltı kararı ile Kocaeli 3. Sulh Ceza Hakimliği'nin arama-el koyma kararı doğrultusunda gerçekleştirilen operasyonda HDP ve BDP Gebze İlçe yöneticilerinin de aralarında bulunduğu D.B., M.A., E.G., M.A., Ş.B., A.Y., A.S., M.U., C.Ç., H.D., Z.A., D.B.K., İ.B., Ç.B., M.Y., M.Z.Ü., T.D., R.T. ve M.P. isimli 19 şüpheli gözaltına alındı. Y.Ö. ve G.B. isimli 2 şüpheliye yönelik yakalama çalışmalarının ise devam ettiği öğrenildi.



Emniyetteki işlemleri devam eden şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda, terör örgütünün dağ kadrosunda öldürülen teröristlere ait fotoğraflar, PKK/KCK terör örgütü amaç ve faaliyetleri doğrultusunda yasaklı kitap-dergi-yayın, örgütsel doküman, örgüte ait döviz-pankart-afiş ve Abdullah Öcalan'a ait fotoğraf ve posterler ele geçirildi.



HDP BAŞKANLIĞINDA APO POSTERİ

Emniyetteki işlemleri devam eden şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda çok sayıda örgüt adına hazırlanmış pankart, yasaklı kitap-dergi-yayın, örgütsel doküman ve terörist fotoğrafları ele geçirildi. Ayrıca HDP Gebze İlçe Başkanlığı'nda ilçe başkanının odası ve salonda bulunan örgüt elebaşı Abdullah Öcalan'ın posterleri dikkat çekti.(Sabah)


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.