SON DAKİKA
Hava Durumu

HDP'li vekillerin yüzüne bakmadılar!

Vatandaşlar HDP’li vekilleri şoka soktu! Şırnak’ın İdil ilçesinde esnaf ziyaretine çıkan HDP milletvekilleri Ferhat Encü ve Leyla Birlik,

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2016 20:07
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2016 21:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Vatandaşlar HDP’li vekilleri şoka soktu!
Şırnak’ın İdil ilçesinde esnaf ziyaretine çıkan HDP milletvekilleri Ferhat Encü ve Leyla Birlik, halktan bekledikleri ilgiyi görmedi.



Bazı vatandaşlar, ziyaretlerini az sayıda partili ile birlikte gerçekleştiren milletvekillerinin elini bile sıkmazken, milletvekilleri bu durum karşısında buz kesti. HDP Şırnak Milletvekilleri Ferhat Encü ve Leyla Birlik, geldikleri İdil ilçesinde, bir grup partili ile birlikte esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Ancak 7 Haziran seçimlerinde ilçedeki oyların yüzde 83,7’sini, 1 Kasım seçimlerinde ise yüzde 82,7’sini alıp, ilçeye her geldiklerinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan milletvekilleri, bu ziyaretlerinde gördükleri manzara karşısında şaşkınlık yaşadı. Milletvekilleri, vatandaşların eşlik etmediği ziyaretlerini, beraberlerindeki 5-6 partili ile birlikte gerçekleştirdi. Yukarı Mahalle’yi gezen vekiller, burada uzattıkları ellerinin bazı esnaflar tarafından tutulmaması üzerine buz kesti. Bekledikleri ilgiyi görmeyen milletvekilleri, kısa sürede ziyaretlerini tamamladı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.