SON DAKİKA
Hava Durumu

HÖH'te Mestan cephesi

Bulgaristan HÖH Partisi Genel Başkanı Mestan'ın partiden ihraç edilmesi sonrasında, beş milletvekili de partiden ayrıldı.    

Haber Giriş Tarihi: 31.12.2015 10:57
Haber Güncellenme Tarihi: 31.12.2015 11:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
HÖH'te Mestan cephesi
Bulgaristan HÖH Partisi Genel Başkanı Mestan'ın partiden ihraç edilmesi sonrasında, beş milletvekili de partiden ayrıldı.
 

 

Türk hava sahasını ihlal eden Rus uçağı olayında NATO müttefiki olarak Türkiye'yı destekleyen Lütfi Mestan taraftarları da partiden ayrılıyor. Daha ilk gün liderleri Mestan ile beraber üç milletvekili (Aydoğan Ali, Hüseyin Hafızov, Şabanali Ahmet) partiden ayrılma kararı aldı ve Mestan cephesine gitti. Dün de eski Spor Bakanı Mariyana Georgieva ve Ventsislav Kaymakov HÖH meclis grubundan ayrılarak Lütfi Mestan ile beraber olacaklarını duyurdu. HÖH'ten ihraç edilen Genel Başkan Lütfi Mestan ve beraber hareket eden milletvekillerinin yılbaşından sonra yeni parti kurma girişimlerinde bulunacağı iddia ediliyor. Ülkenin önde gelen Standart gazetesi, Mestan'ın, partiden ayrılarak Hürriyet ve Şeref Halk Partisi kuran Kasım Dal ve Korman İsmailov ile olası birleşme yoluna gidebileceğini yazdı. Dal: "Biz mücadeleye devam ediyoruz. Bizim yanımızda ajanlar yok ancak dava adamlarına kapımız daima açık” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.