SON DAKİKA
Hava Durumu

İl Kültür Turizm Müdürlüğüne 'Damar' atama

Bursa İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne  Afyon Kocatepe Üniversitesi İslami Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Yard. Doç. Dr. Abdullah Damar ata

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2015 10:39
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2015 11:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
İl Kültür Turizm Müdürlüğüne 'Damar' atama
Bursa İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne  Afyon Kocatepe Üniversitesi İslami Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Yard. Doç. Dr. Abdullah Damar atandı.

 

Bursa İl Kültür Turizm Müdürlüğünde bir süredir vekil müdür olarak görev yapan Mukaddes Kılıçlar’ın yerine Afyon Kocatepe Üniversitesi İslami Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Yard. Doç. Dr. Abdullah Damar atandı. Bursa’da da önemli akademik çalışmalara imza atan Damar, 1966'da Konya Kadınhanı'nda doğdu. Konya İmam-Hatip lisesinden sonra Bursa Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesine devam etti. Aynı Üniversitede Yüksek Lisans (1994) ve Doktora (2002) yı tamamladı. 1991 yılından itibaren Bursa’da Milli Eğitime bağlı çeşitli kurumlarda öğretmenlik ve  yöneticilik yaptı.2005-2006 yıllarında Bakü İslam Üniversitesi Zagatala İlahiyat Fakültesinde Eş Dekan ve İslam Felsefesi-Tasavvuf Tarihi hocası olarak görev yaptı. 08.07.2013 tarihinden itibaren Afyon Kocatepe Üniversitesi Tasavvuf Tarihi Anabilim Dalın'nda görev yapmaktaydı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.