SON DAKİKA
Hava Durumu

'IMF'ye hava olsun diye borç vereceğiz'

Bakan Eroğlu, " İMF’ye olan borcumuzun tamamını ödedik ve şimdi havamız olsun diye İMF’nin havuzuna 5 milyar dolar borç para vermeye hazır

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2013 20:34
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2013 21:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bakan Eroğlu, " İMF’ye olan borcumuzun tamamını ödedik ve şimdi havamız olsun diye İMF’nin havuzuna 5 milyar dolar borç para vermeye hazırlanıyoruz " diye konuştu.



Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde toplu temel atma töreninde yaptığı konuşmada, "Taşköprü'ye gelirken hediye sarımsak getirecek halimiz yok yatırımlarla size geldik. Bugün burada 11 tesisin temelini atacağız. Bunların arasında özlemle beklenen Taşköprü Obrucak Barajı da var. Bunların yatırım miktarı da 110 milyon liradır" dedi.

Son 10 yılda Türkiye’nin çok mesafe aldığı görüşünü savunan Bakan Eroğlu, "Geçmişte 500 milyon dolar borç almak için IMF'de çalmadığımız kapı kalmıyordu şimdi İMF’ye olan borcumuzun tamamını ödedik ve şimdi havamız olsun diye İMF’nin havuzuna 5 milyar dolar borç para vermeye hazırlanıyoruz ve bunla ilgili müzakerelerimiz devam ediyor" diye konuştu.
Gezi Parkı protestolarına da değinen Bakan Eroğlu; "Milletimiz uyanık olsun. Türkiye için büyük oyunlar oynanmaya çalışılıyor. Bu büyük millet bunun üstesinden gelecektir. Türkiye'nin yıldızı parladıkça, birileri önümüzü kesmeye çalışıyor ve çalışacaklar. Millet olarak bunların üstesinden geleceğiz Türkiye'nin yılıdızı parlamaya devam ediyor, 21. asra mührümüzü vuracağız" dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.