SON DAKİKA
Hava Durumu

İnce: 'Siz marka oluşturacaksınız Türkiye kazanacak '

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, "Evlatlarım, öğrencilerim, seçildiğimde sizi iyi eğiteceğimize söz veriyorum. Siz marka oluşturacaks

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2018 17:08
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2018 18:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, "Evlatlarım, öğrencilerim, seçildiğimde sizi iyi eğiteceğimize söz veriyorum. Siz marka oluşturacaksınız Türkiye kazanacak." dedi.
CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Uşak'ta 15 Temmuz Şehitleri Meydanı'nda düzenlenen mitingde, fizik öğretmeni olduğunu ve yüksek matematik okuduğunu belirterek, Türkiye ekonomisinin kötüye gittiğini ve alım gücünün de her geçen gün düştüğünü ileri sürdü. Tarımın, tarımsal ekonomiyle paralel gelişmesi gerektiğine dikkati çeken İnce, "Evlatlarım, öğrencilerim, seçildiğimde sizi iyi eğiteceğimize söz veriyorum. Siz marka oluşturacaksınız Türkiye kazanacak. Evlatlarım, öğrencilerim Allah şahittir, 2 yıl içerisinde hiçbirinizi tarikat yurtlarına muhtaç etmeyeceğim." ifadelerini kullandı.
CHP SEÇİM SLOGANLARINI TANITTI
CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan ve Genel Başkan Koordinatör Başdanışmanı Erdoğan Toprak ile parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, CHP'nin seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Yoğun bir seçim kampanyası yürütüldüğünü belirten Tezcan, bugün JW Mariott Otel'de aday tanıtımı ve seçim bildirgesinin tanıtımının yapılacağını hatırlattı. Seçim müziklerini bugün duyuracaklarını aktaran Tezcan, "Kampanya sloganlarımızı hem cumhurbaşkanlığı seçimi hem milletvekili seçimi için ayrı ayrı belirledik. " dedi. Tüm Türkiye'yi kucaklayan bir cumhurbaşkanı adayları olduğunu ve bu nedenle burada "Hepimizin cumhurbaşkanı" sloganını kullacaklarını bildiren Tezcan, Milletvekili seçimleri için kampanya sloganını ise "millet için geliyoruz" olarak belirlediklerini açıkladı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.