SON DAKİKA
Hava Durumu

İnce'ye seçmen şoku: 'Oyumu Erdoğan'a vereceğim'

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2018 17:30
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2018 18:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
İnce'ye seçmen şoku: 'Oyumu Erdoğan'a vereceğim'










 İstanbul’da Eyüp Sultan Türbesi’ni ziyaret eden Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, sohbet ettiği kadın seçmenden “Oyumu sana vermeyeceğim, Erdoğan’a vereceğim” yanıtını alınca ne yapacağını şaşırdı.
https://www.youtube.com/watch?v=Bo5Qt-O9ggc&feature=youtu.be
CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Eyüp Sultan Türbesi'ni ziyaret etti. Burada dua eden ve vatandaşların sıkıntılarını dinleyen İnce, bir gazetecinin "Seçim maratonunda genelde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı, Eyüp Sultan Türbesi'nde görürdük, şimdi siz geldiniz. Neler söyleyeceksiniz?" sorusuna, şu karşılığı verdi: "Ne alakası var anlamadım bu sorunun ama şöyle açıklayayım. Eyüp Sultan, Tayyip Erdoğan'ın mı simgesi? Ben buraya ilk geldiğimde 12 yaşımdaydım. Annem anneanneme, 'Oğlumu ortaokula giderken, Yalova'dan köye gelirken göreyim, Eyüp Sultan'a gideceğiz.' demiş. 12 yaşımda anneannemle geldim ilk kez buraya. Belki 100'ün üzerinde gelmişimdir. Eyüp Sultan, Erdoğan'ın simgesi olamaz, Müslümanların simgesidir, elhamdülillah ben de Müslüman'ım."
BİSİKLETLİ ŞOVA SEÇMENDEN TEPKİ
Türbede İnce’nin sohbet ettiği kadın seçmen, önce bisiklete binmesini eleştirdi ardından da oyunu Erdoğan’a vereceğini açıkladı. Trabzonlu olduğunu söyleyen kadın, “Oraya bisikleti ben getirmedim ki; getirdiler bindim” diyen İnce’ye “Sen nasıl cumhurbaşkanı olacaksın, herkesin dediğini yaparsan cumhurbaşkanı olamazsın” diyerek yanıt verdi. Kadın seçmenden oy isteyen İnce, bu defa da “Yok ben oyumu hep AK Partiye veriyorum, Erdoğan’a vereceğim” yanıtıyla karşılaştı. İnce, “16 yıldır hep ona oy verdin, bu defa da bana oy ver” diyerek oradan uzaklaştı.











Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.