SON DAKİKA
Hava Durumu

Johnson: Bu olay devam eden bir tehdidi temsil ediyor

İngiltere Dışişleri Bakanı Johnson, "Bu olay bize ve bütün Avrupa'ya yönelik devam eden bir tehdidi temsil ediyor ve bunu hep birlikte karşılamal

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2016 14:24
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2016 15:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Johnson: Bu olay devam eden bir tehdidi temsil ediyor
İngiltere Dışişleri Bakanı Johnson, "Bu olay bize ve bütün Avrupa'ya yönelik devam eden bir tehdidi temsil ediyor ve bunu hep birlikte karşılamalıyız"
 

 

 

 

 İngiltere Dışişleri Bakanı Boris Johnson, Nice'teki terör saldırısına ilişkin, "Bu olay bize ve bütün Avrupa'ya yönelik devam eden bir tehdidi temsil ediyor ve bunu hep birlikte karşılamalıyız." dedi.


Nice'deki terör saldırısıyla ilgili gazetecilerin sorularını yanıtlayan Johnson, kendisine ulaşan bilgiye göre olayda bir İngilizin yaralandığını söyledi.


Johnson, "Bu bir terör olayı olarak görünüyor ancak şu an İngiltere'yi etkileyecek bir yönü olup olmadığını bilmiyorum. Bu olay bize ve bütün Avrupa'ya yönelik devam eden bir tehdidi temsil ediyor ve bunu hep birlikte karşılamalıyız." diye konuştu.



LONDRA'NIN GÜVENLİLİĞİ GÖZDEN GEÇİRİLİYOR

Londra Belediye Başkanı Sadık Han da, Nice'deki terör saldırısının ardından güvenlik önlemlerinin gözden geçirildiğini söyledi.


Londra polisinin dünyanın farklı yerlerinde gerçekleşen saldırılardan sürekli dersler çıkardığını belirten Han, "Brüksel, İstanbul ve Nice’deki saldırılardan sonra polis ve terör uzmanları Londra'nın güvenliğine yönelik önlemleri yeniden gözden geçiriyor." dedi.


Terörün amacının hayatın normal akışını değiştirmek olduğunu belirten Han, "Biz Hristiyanların, Yahudilerin, Müslümanların, Sihlerin, Budistlerin, Hinduların bir araya geldiği, birbirine saygı gösterdiği ve kucak açtığı bir toplumuz. Bunu değiştirmelerine izin vermeyeceğiz." diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.