SON DAKİKA
Hava Durumu

Kılıçdaroğlu grup toplantısında konuşuyor

Kılıçdaroğlu :"Geçen grup toplantısında Ekmel Bey için "Çankaya'nın noteri olmayacak" demiştim noter arkadaşlar alınmışlar. "Biz onlar gi

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2014 15:07
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2014 16:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Kılıçdaroğlu grup toplantısında konuşuyor
Kılıçdaroğlu :"Geçen grup toplantısında Ekmel Bey için "Çankaya'nın noteri olmayacak" demiştim noter arkadaşlar alınmışlar. "Biz onlar gibi yapmayız" dediler. Noter arkadaşlarım çok önemli bir iş yapıyorlar, sakın ola ki üzülmesinler. Biri birini öldürecek insanların eline Türkiye Cumhuriyeti silah tutuşturmasın dedik. O bölgede barış olursa bizim ülkemizde de barış olur.
ŞİMDİ IŞİD ÇIKTI ORTAYA
Şimdi IŞİD ortaya çıktı. Başbakan Erdoğan ona terör örgütü diyemiyor, sırtını sıvazlamaya devam ediyor. 100'e yakın Türk Musul'da tutsak. 300 bine yakın Türkmen Telafer'den kaçtı, korumasız alandalar. Irakta'ki insanlara bir şekilde elimiz ulaşmalı.
SİLAH DEĞİL İNSAİ YARDIMDA BULUNMALIYIZ
Silah değil, insani yardımda bulunmalıyız. Düne kadar söyledik bölgeye silah göndermeyin diye. 100'lerce tır gitti bölgeye içi silah dolu. Yakında bütün ayrıntılarıyla Irak'a nasıl silah sevk ettiklerini kamuoyuyla paylaşacağız.
ANKARA'DA HAKİMLER VAR DEDİRTTİ
Anayasa Mahkemesi Balyoz davasıyla ilgili önemli bir karara imza attı. Ankara'da hakimler var dedirtti. Bu sebeple Anayasa Mahkemesi'ne ve başkanına bu kararı aldıkları için şükranlarımı sunuyorum. "

Ayrıntılar birazdan...
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.