SON DAKİKA
Hava Durumu

Kılıçdaroğlu'nun dinlemelerden haberi var mıydı!

Paralel çetenin kulaklarına Almanya eklendi. Başbakan Angela Merkel, ajanlarına Türkiye'yi dinletti. Ankara, casusluğu 5 y

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2014 12:59
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2014 13:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Kılıçdaroğlu'nun dinlemelerden haberi var mıydı!




Paralel çetenin kulaklarına Almanya eklendi. Başbakan Angela Merkel, ajanlarına Türkiye'yi dinletti. Ankara, casusluğu 5 yıl sonra öğrendi. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun ise başından beri bunu bildiği iddia edildi...

 

Almanya, Türkiye'ye hat çekti. Paralel çetenin dinlemeleriyle boğuşan Türkiye, küresel bir casusluk skandalı ile sarsıldı. Alman İstihbaratı BND'nin 2009'dan bu yana Türkiye'yi dinlediği ortaya çıktı. Türk Dışişleri, vahim gelişmeyle ilgili olarak düğmeye bastı. Alman büyükelçisi yüksek tondan uyarıldı. Ancak TAKVİM'in edindiği bir iddia, dinleme işlemini CHP'nin kapısına kadar taşıdı. İddiaya göre CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun dinleme olayından haberi vardı. Söz konusu iddiaya göre Kılıçdaroğlu, 2008 yılında partisinin grup başkanvekili iken iki kez Almanya'ya gitti.

TEYİT ETTİRDİ AMA...

Bu sırada BND ajanı olduğu belirtilen kişiler, Kılıçdaroğlu'na ulaştı. Bundan sonraki süreçte ise CHP adeta çalkalandı. Deniz Baykal, bir kaset operasyonuyla koltuğunu bıraktı. Diğer bir iddia da Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlık koltuğuna oturduğu dönemde yaşandı. CHP liderine, Seçilmiş Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın BND tarafından dinlendiği bilgisi iletildi. Kılıçdaroğlu söz konusu bilgiyi, Almanya'da yaşayan Tuncelili A.K.'nın vasıtasıyla teyit ettirdi. Ancak Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ı bu konuda bilgilendirmedi. Öte yandan BND ile ilgili çok önemli bilgilere ulaşıldı. Buna göre BND, 2009 yılından beri Türkiye'de 100 binden fazla kişiyi dinledi. İlk sırada ise siyasiler vardı.

ZABITA MÜDÜRÜ BİLE VAR

Alman ajanlar; Erdoğan ve ailesi, valiler, vali yardımcıları, kaymakamlar, emniyet müdürleri, belediye başkanları, savcılar, gümrük çalışanları ve hatta zabıta müdürlerine kadar herkesi dinledi. Tüm bu gelişmeler üzerine Türkiye'deki ekipler de harekete geçti. Şimdi paralel ihanet çetesi tarafından yapılan yasadışı dinlemelerin Almanya'ya aktarılıp aktarılmadığı araştırılıyor.



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.