SON DAKİKA
Hava Durumu

Kılıçdaroğlu'nun tavrı dürüstlükten uzak siyasi bir tavır

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun iddiaları hakkında, "Eline geçirdiği belgelerle

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2017 17:20
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2017 19:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Kılıçdaroğlu'nun tavrı dürüstlükten uzak siyasi bir tavır

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun iddiaları hakkında, "Eline geçirdiği belgelerle fırsatçılık yapması, bu vesileyle siyasi rant hevesine kapılması bir defa samimiyet ve dürüstlükten uzak siyasi bir tavırdır." dedi.


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun iddiaları hakkında, "Sayın Kılıçdaroğlu'nun eline bir yolla geçirdiği belgeleri istismar etmek yerine, derhal ve süratle yargıya intikal ettirmesi şu aşamada en mantıklı, en meşru yoldur. CHP'nin konuyla ilgili Meclis Araştırma Komisyonu kurulmasıyla ilgili talebi, AKP'nin sayısal çoğunluğu dikkate alındığında yalnızca siyasi tartışmaları artırmaya yarayacak, gerçekçi olmayan beyhude bir beklenti, belirgin bir kriz temennisidir." ifadelerini kullandı.


MHP Genel Başkanı Bahçeli sözlerini şöyle sürdürdü:


"Türkiye'nin bu kadar sorun ve sıkıntısı varken, anamuhalef liderinin sorumlu ve ahlaki davranmak yerine, eline geçirdiği belgelerle fırsatçılık yapması, bu vesileyle siyasi rant hevesine kapılması bir defa samimiyet ve dürüstlükten uzak siyasi bir tavırdır. Türk siyasetinin doğru olup olmadığı belli olmayan belgelerin tesiri altına girerek istikrarsızlık ve kavgaların yörüngesine kayması büyük bir talihsizlik ve yanlıştır." (AA)



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.