SON DAKİKA
Hava Durumu

Kim makam koltuk heveslisi göreceğiz

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'da partisinin İl Danışma Meclisi Toplantısında konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2014 15:09
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2014 16:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Kim makam koltuk heveslisi göreceğiz
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'da partisinin İl Danışma Meclisi Toplantısında konuştu.

Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı'na ve AK Parti Başkanlığı'na kimin aday olacağı konusunda açıklamalarda bulundu. İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları: "Yine bir teste giriyoruz. Kimin dava peşinde olduğunu kimin koltuk peşinde olduğunu yakından göreceğiz. Ben şuna inanıyorum bu camia içinde kendi kişisel hırslarını bu davanın önüne geçireceğine Cumhurbaşkanı adayımız kim olursa olsun kaygılanacağımız en son şey AK Parti'nin geleceğidir. AK Parti şahıslarla değil ilkelerle sınırları belli politikalarla ve en önemlisi dava şuuruyla var olan bir partidir."

'BİR AN SONRAYA GARANTİM VAR MI?'

Partinin başına Ahmet gelmiş, Mehmet gelmiş bunu tartışmasını yapmak davaya ihanettir. Bizler şahısların peşinde mi gidiyoruz. Bugün Tayyip Erdoğan var. Bir an sonraya garantim var mı. Allah korusun eyvallah da, nice insanlar görüyoruz eve bir telefon alıyoruz eve giderken kalp krizinden ölmüş. O dava devam ettiği sürece siz o arkadaşımız o liderinize saygıyı göstermiş olursunuz. Eğer sahiplenmiyorsa kusura bakmayın orada başka tezgahlar var demektir. Kim diyorsa ki 'ben olmazsam dava olmaz' o büyük bir kibrin içindedir. Biz bu tartışmalara kesinlikle prim vermeyecek bir kadroyuz. Sadece şu salonda bile görev verildiğinde canından vazgeçmek pahasına o görevi yerine getirecek yüzlerce arkadaşımız var.

'BATSIN DENGELERİN SENİN'

Bizim davamız bir insanlık davasıdır. 'efendim dengeler' deniyor. Batsın dengelerin senin. Dengeler uğruna yüzbinler ölüyor hala denge diyorsun. Biz siyaseti tavırsız dengecilikle yaptık. Önümüz artık ramazan. Cumhurbaşkanlığı gibi önemli bir sürece girerken aynı zamanda ramazan bereketiyle inşallah bir kez daha kucaklaşıyoruz. Bu ramazanda iftarlar farklı olacak. Çünkü gündemimiz cumhurbaşkanlığı seçimi. Sahurlara kadar sohbetler çok farklı devam edecek.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.