SON DAKİKA
Hava Durumu

Kimseye operasyon yaptırmayız

Başbakan Erdoğan, "Bu vatanda ameliyat yaptırmayız, kimseye operasyon yaptırmayız. Bu vatan toprakları 76 milyonuyla Türkiye Cumhuriyeti v

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2013 10:29
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2013 11:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Başbakan Erdoğan, "Bu vatanda ameliyat yaptırmayız, kimseye operasyon yaptırmayız. Bu vatan toprakları 76 milyonuyla Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarınındır" dedi.


 
 

Balıkesir'in Edremit ilçesindeki toplu açılış törenine katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 4 eğitim kurumu ile Edremit Körfezi Pilot Projesi kapsamında yapılan yapay resif uygulamasını hizmete açtı.

Yola çıktıklarında ''tek millet'', ''tek bayrak'' dediklerini anımsatan Erdoğan, Edremit'te Türk bayrağı nasıl dalgalanıyorsa Hakkari'ye gittiklerinde de Türk bayrağının dalgalandığını söyledi. Erdoğan, şöyle devam etti:
''780 bin kilometre kare de tek vatan. Bu vatanda ameliyat yaptırmayız, kimseye operasyon yatırmayız. Bu vatan toprakları 76 milyonuyla Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarınındır. Başkalarının değil, kimse öyle küçük hesaplar peşinde koşmasın. Ve geliyorum dördüncüsüne tek devlet. Türkiye Cumhuriyeti devleti. Bununla beraber yolumuza devam ediyoruz ve taviz vermeden yürüyeceğiz. Bizim yolumuzu millet tayin etti ve biz de bu yolda yürüyoruz. Bu rota istikametinde yolumuza devam edeceğiz. Hiç endişeniz olmasın.''

Her şeyin tamamlanmadığını, var olan eksikliklerin de giderileceğini söyleyen Erdoğan, ''Biraz sabırlı olalım. Sağlıklı doğum 9 ay 10 günde olur unutmayın. Biz sağlıksız doğumdan yana değiliz. İnşallah sağlıklı doğum olacak, biraz geç oluyor ama sağlam olacak ve geleceğe de emin adımlarla yürüyeceğiz'' diye konuştu.

"Niyet hayır olduğu için sonu da hayır olacak"

Çözüm sürecine değinen Erdoğan, şunları kaydetti:

''Dedikodulara, iftiralara kulak asmayın. İnşallah bu iş, niyet hayır olduğu için sonu da hayır olacak. Attığımız her adımda milletimizin değerlerine ters düşecek bir adıma fırsat vermeyiz. Hepsinin istişaresini yaparak, istismara fırsat vermeden bu adımı atıyoruz. Biz ana muhalefetin genel başkanının söylediği gibi, yavru muhalefetin söylediği gibi küfürlerle, iftiralarla meydanlarda dolaşmıyoruz. Biz hizmetlerle dolaşıyoruz.'

Genel af söz konusu değil

Başbakan Erdoğan, Bandırma Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada da ''Kim diyorsa ki 'efendim burada genel af var', AK Parti iktidarında böyle bir af söz konusu değildir. Bu aldatmacalara inanmayın. Bunların hepsi yalandır, iftiradır'' dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.