SON DAKİKA
Hava Durumu

'Kürt kardeşlerimiz bizim canımızdır'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, muhtarlarla bir araya geldiği toplantıda iç politikadan dış politikaya, güncel gelişmelerden İstanbul s

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2019 19:32
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2019 20:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
'Kürt kardeşlerimiz bizim canımızdır'
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, muhtarlarla bir araya geldiği toplantıda iç politikadan dış politikaya, güncel gelişmelerden İstanbul seçimlerine kadar birçok konuda net mesajlar verdi. ABD’ye S-400 üzerinden çok sert mesaj veren Bahçeli, "Türkiye S-400'ü alacak ve konuşlandıracaktır. Bu iş bitmiş, konu kapanmıştır. Gerisini ABD düşünmelidir." Diye konuştu.
Bahçeli, MHP’yi Kürtlerle sorunlu göstermenin alçaklık olduğunu dile getirirken, “Türk-Kürt arasına nifak sokmaya çalışanlar bozguna uğratılacaktır. Kürt kökenli kardeşlerimiz bizim canımızdır, ciğer parelerimizdir. Ortak bir maziden, ortak bir geleceğe birlikte uzanacağız. Kürt kökenli kardeşlerimizin terörle en ufak bir ilgisi yoktur” dedi. Bakırköy'deki bir otelde muhtarlarla kahvaltı programında bir araya gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstanbul'da fedakârca görev yapan, demokrasi mücadelesiyle öne çıkan 961 muhtara en iyi dileklerini sunduğunu söyledi. İstanbul'un hem bir Türk ve İslam kenti hem de bir dünya markası olduğunu anlatan Bahçeli, "Tüm gözler buradadır. Tüm dikkatler buraya çevrilmiştir. İstanbul denildi mi bizim aklımıza ihtişam, muhasım odakların aklına da intikam, bozgun ve çöküş gelir. İstanbul denildi mi milli hafızalarda muzaffer anılar canlanır, buna karşılık haçlı emellerinin uykuları kaçar, zalim ve habis çevrelerin hayalleri kararır. Şu anda dünyanın gizli gündemi İstanbul’daki seçimin akıbetinin ne olacağı, neticesinin nasıl şekilleneceğidir." diye konuştu.

"MHP'Yİ SORUNLU GÖSTERMEK ALÇAKLIKTIR"
Pençe Harekâtı’nın başarıya ulaşmasına duacı olduğunu vurgulayan Bahçeli, şöyle konuştu: "Terörist saldırılar sonucunda son günlerde hepimizi heder eden ve kedere sürükleyen şehadet haberleri aldığımız bir vakıadır. Al bayrağa sarılı olarak omuzlara alınan her şehit naaşı kararlılığımızı daha da perçinlemekte, cesaretimizi, mücadele azmimizi daha da kamçılamaktadır. Huzurlarınızda diyorum ki, Türkiye'yi bölmeye, kardeş kavgası çıkarmaya hiç kimsenin gücü yetmeyecektir. Bekamız muhafaza edilecektir. Türk-Kürt arasına nifak sokmaya çalışanlar bozguna uğratılacaktır. Kürt kökenli kardeşlerimiz bizim canımızdır, ciğer parelerimizdir. Ortak bir maziden, ortak bir geleceğe birlikte uzanacağız. Kürt kökenli kardeşlerimizin terörle en ufak bir ilgisi yoktur. PKK onların hiçbir zaman temsilcisi olmamış, olamayacaktır. Kürt kökenli kardeşlerim şereflidir, bekasına, birliğine ve dirliğine sahip çıkacaklardır. Aramızı açmak için fitne-fesat çıkaran ahlaksızlara el ele direneceğiz, güç birliği yapıp tuzakları başlarına geçireceğiz. Kürt kökenli kardeşlerimin alayını hasretle ve muhabbetle kucaklıyorum. İstanbul'da ve ülkemin diğer illerinde yaşayan kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. MHP'yi Kürt kökenli kardeşlerimizle sorunlu göstermek alçaklıktır, sapıklıktır, cinayettir. Biz, milletimizin her ferdini bir ve eşit gören, gösteren ve buna da sonuna kadar devam edecek olan engin bir fıtrat ve fazilete sahibiz. Ben demiyoruz, herkesi biz görüyoruz. Millet birdir, devlet birdir, bayrak birdir, vatan birdir, devlet birdir, Türkçemiz hepimizin ağzındaki ana sütüdür. İşte bu birlik ve beraberlikle İstanbul’da tarihi bir seçimi yapacağız."

“İSTANBUL EHLİNE EMANET EDİLMELİ”
Bahçeli, "Muhtarlarımızla kahvaltı" programında yaptığı konuşmada, 23 Haziran’da umudun, huzurun, cumhurun, ahlakın, kardeşliğin, helalin yanında duracaklarını, ortak gayelerinin İstanbul'un ehline emanetini sağlamak olduğunu söyledi. İstanbul'un ehline emanet edilmemesi halinde bin yıllık kardeşliğin zarar göreceğini kaydeden Bahçeli, "İstanbul ehline emanet edilmezse kaynaşma potamız küflenecek, medeniyet cevherimiz karalanacaktır. Türk milleti İstanbul üzerinde oynanmak istenen oyunların kuşkusuz farkındadır. İstanbullu kardeşlerimin kurulan ve kurgulanan kirli tezgahları bozacağından şüphem yoktur." dedi.

“MEHMETÇİK KATİLLERİ İSTANBUL'U YÖNETEMEZ”
MHP'nin yeniden seçim kararının alındığı günden bu yana İstanbul’u karış karış gezdiğini ve vatandaşlarla kucaklaştığını kaydeden Bahçeli, sözlerini şöyle sürdürdü: "Attığınız mitil hani nerede diyenler, varlığımızdan ürken, paçası tutuşan, tir tir titreyen gafillerdir. Milliyetçi Hareket Partisi, İstanbul’un her yerindedir, mitil her yere serilmiştir. İnkarcılar bilse ne yazar, bilmese ne çıkar, üç hilal İstanbul’un her yanındadır. Milletimizden aldığımız işaretler 23 Haziran’da emanetin ehline yani Cumhur İttifakı Adayı Sayın Binali Yıldırım Bey'e verileceğini göstermektedir. Çünkü CHP’nin ve iş birlikçilerinin çarpık ve mahsurlu siyaseti eriyiştedir, iniş halindedir. Süreç içinde herkes mayasının gereği neyse onu yapmış, zilletin foyası ortaya çıkmıştır. Bunların attıkları her adımda maskeleri düşüyor, gizli gündemleri bir bir deşifre oluyor. Mücadelemiz İstanbul’un geleceğinin yabancı başkentlerde belirlenemeyeceğini göstermek, İstanbul’un geleceğini güvence altına almak içindir. PKK, İstanbul'a istikamet veremez, FETÖ söz söyleyemez. Mehmetçik katilleri İstanbul’da belediye yönetimini etkileyemez. İstanbul’un talihi terör yuvalarından gelen talimatlarla tayin edilemez. İnanıyorum ki, İstanbullu kardeşlerim de bizimle aynı duyuş, seziş, şuur ve kararlılıktadır." Bahçeli, muhtarların demokrasi açısından son derece önemli ve tarihi bir görev üstlendiğini kaydederek, hizmetleri dolayısıyla muhtarlara teşekkür etti. (AA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.