SON DAKİKA
Hava Durumu

Mehmetçik'ten 'şefkat eli'

Güvenlik güçlerinin operasyonlarının ve sokağa çıkma yasağının sürdüğü Şırnak'ın Silopi ilçesinde evlerinden çıkamayan aileleri ziyaret eden Mehmetçik, çocuklara meyve suyu, çikolata ve şeker ikram ediyor. Silopi'nin teröristlerden temizlenmesi, kurulan barikatların kaldırılması, kazılan hendeklerin kapatılması, patlayıcı tuzaklarının imhası amacıyla ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından TSK ve emniyet mensuplarının katılımıyla başlatılan "Şehit Polis Muhammet Onur Operasyonu" devam ediyor. (Stringer - Anadolu Ajansı)

Haber Giriş Tarihi: 03.01.2016 16:23
Haber Güncellenme Tarihi: 03.01.2016 17:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Mehmetçik'ten 'şefkat eli'
Güvenlik güçlerinin operasyonlarının ve sokağa çıkma yasağının sürdüğü Şırnak'ın Silopi ilçesinde evlerinden çıkamayan aileleri ziyaret eden Mehmetçik, çocuklara meyve suyu, çikolata ve şeker ikram ediyor.
 

 

Silopi'nin teröristlerden temizlenmesi, kurulan barikatların kaldırılması, kazılan hendeklerin kapatılması, patlayıcı tuzaklarının imhası amacıyla ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından TSK ve emniyet mensuplarının katılımıyla başlatılan "Şehit Polis Muhammet Onur Operasyonu" devam ediyor. Bu arada, operasyonların sürdüğü bölgelere yakın yerlerde yaşayan halkın mağdur olmaması için de tedbirler alınıyor. Bu kapsamda hazırlanan gıda paketleri, güvenlik güçlerince bölge halkına dağıtılıyor. Başak Mahallesi'nde evlerinden çıkamayan aileleri ziyaret eden Mehmetçik, çocuklara meyve suyu, çikolata ve şeker ikram etti. Çocuklar ise evlerini ziyaret eden askerleri öperek karşıladı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.