SON DAKİKA
Hava Durumu

Meral Akşener TİKA'yı neden kapatmak istiyor?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in   FETÖ ile tüm dünyada mücadele eden ve büyük başarı sağlayan TİKA'yı hedef alması bir k

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2018 16:17
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2018 17:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Meral Akşener TİKA'yı neden kapatmak istiyor?
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in   FETÖ ile tüm dünyada mücadele eden ve büyük başarı sağlayan TİKA'yı hedef alması bir kez daha bu oluşumunun kime hizmet ettiğini akıllara getirdi.
İYİ Parti ‘Milletle Sözleşme’ adını verdiği seçim beyannamesini açıklamasının ardından beyannamede 15 Temmuz'u dünyaya anlatan mazlumun ve yardıma muhtacın her zaman yanında olan Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı’nın (TİKA) kapatılması vaadi İYİ Parti'nin hangi amaca hizmet ettiğini  gözler önüne serdi.
TİKA DÜNYA'YA 15 TEMMUZ'U ANLATIYOR


56 ülkede 58 Ofisi ile 170’e yakın ülkede birçok alanda proje gerçekleştiren TİKA diğer taraftan FETÖ ve 15 Temmuz darbe girişimi hakkında da ilgili ülkelerde bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştiriliyor. Afganistan, Moldova, Somali, Meksika ve Makedonya başta olmak üzere gerçekleştirilen projelere 15 Temmuz şehitlerinin isimleri verilerek anıları yaşatılıyor. İYİ Parti'nin bir çok alanda faaliyet gösteren  Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı’nın kapatılacağını seçim beyannamesinde açıklaması akıllara birçok soru işaretini getirdi. Akşener'in seçim meydanlarında TİKA'nın kapatılmasını seçim propogandası haline getirmesi akıllara bir kez daha İYİ Parti FETÖ ile işbirliği mi yapıyor sorularını getirdi.


http://sehirmedya.com/manset-haberler/iyi-parti-15-temmuz-sehitlerini-gormezden-geliyor/
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.