SON DAKİKA
Hava Durumu

'MHP Bahçeli'nin çiftliğine döndü'

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin parti içindeki tutumunu eleştirerek, “MHP Bah

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2015 14:48
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2015 15:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
'MHP Bahçeli'nin çiftliğine döndü'
Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin parti içindeki tutumunu eleştirerek, “MHP Bahçeli’nin çiftliğine döndü. Milliyetçiler çaresiz ve dağınık” dedi.
Yılmaz, Devlet Bahçeli’nin Türk milliyetçiliğini kontrol etmeye devam ettiğini savunarak, “70 yaşına gelmesine rağmen ısrarla milletten aldığı cevaplara kulak tıkayan Bahçeli milletin önünde büyük bir engel olmaya ısrar ediyor. Ne yazık ki bu durum ülkeyi yönetilemez bir hale getiriyor. MHP çatısı altında bir tek milliyetçilik tanımı var. Buna göre ya Bahçeli’nin kulusun ya da ihraçla sistemin dışındasın. Şahsi ihtirasları ile bir millet işgal altında tutuluyor. Milliyetçiler bu oyunu bozarsa iktidar kolaydır. Zor olan Bahçeli’nin oyununu bozmaktır. Türkiye’de milliyetçi irade neden iktidar olamıyor? Acaba sorun ideolojide mi yoksa ideolojiye zerre kadar katkısı olmayan bu ideolojiyi ve ülkücü kavramları sömüren, işgal altında tutan Bahçeli’de mi? Artık bu seçimlerden sonra Allah herkesin layığını verecektir” dedi.
“BAHÇELİ’YE KIZANLAR NEREDEYSE DEMİRTAŞ’A OY VERECEK”
Devlet Bahçeli yüzünden MHP’nin Meclis’te HDP’nin gerisine düştüğünü öne süren Yılmaz, “Anketler HDP ile MHP arasında bir fark kalmadığını hatta bu seçimlerde HDP vekil sayısının daha fazla olabileceğini söylüyor. Peki kim suçlu? Türk İslam Davası mı? Ülkücüler mi? Yoksa Bahçeli tarafından partiden ihraç edilenler mi? Her diktatörlüğün bir sonu vardır. Bu işgalin de bir sonu olacaktır” açıklamasında bulundu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.