SON DAKİKA
Hava Durumu

MHP ve ANAP'tan ayrılıp AK Parti'ye katıldılar

AK Parti Yıldırım Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Edebali’nin seçim çalışmaları sırasında, bir süre önce MHP’den istifa eden Yıl

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2014 18:53
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2014 19:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
MHP ve ANAP'tan ayrılıp AK Parti'ye katıldılar
AK Parti Yıldırım Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Edebali’nin seçim çalışmaları sırasında, bir süre önce MHP’den istifa eden Yıldırım Belediyesi’nin bağımsız Meclis Üyeleri Erhan Erkan ve Erdal Türkoğlu ile MHP eski Yıldırım İlçe Teşkilatı yöneticilerinden Erol Hazar ve ANAP Yıldırım İlçe Eski Başkanı Yusuf Öztürk AK Parti’yle katıldı.

 

AK Parti Yıldırım Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Edebali’nin Karlıdağ Caddesi’nde AK Parti Bursa İl başkanı Cemalettin Torun ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin de eşlik ettiği esnaf ziyareti programında partiye önemli isimler katıldı. AK Parti Yıldırım İlçe Teşkilatı bugün kalabalık bir grupla seçim propagandasındaydı. Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Edebali’ye İl Başkanı Cemalettin Torun, Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Recep Altepe, Bursa eski Milletvekilleri Ali Kul ve Hayrettin Çakmak, Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı ve eski Yıldırım Belediye Başkanı Cüneyt Karlık ile ilçe belediye meclis üyesi adayları ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Karlıdağ Caddesi’nde süren esnaf ziyaretinde sıra Yıldırım Belediyesi’nin bağımsız Meclis Üyesi Erkan Erkan’ın işyerine geldiğinde AK Partililer bir sürprizle karşılaştı. Ziyaret sırasında Yıldırım Belediyesi’nin bağımsız Meclis Üyeleri Erkan Erkan ve Erdal Türkoğlu ile MHP eski Yıldırım İlçe Teşkilatı yöneticilerinden Erol Hazar ve ANAP Yıldırım İlçe Eski Başkanı Yusuf Öztürk AK Parti’yle katıldı. AK Parti’ye katılan isimlere rozetlerini AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı ve AK Parti Yıldırım Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Edebali tarafından takıldı.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.