SON DAKİKA
Hava Durumu

MHP'den idama tam destek

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, ''MHP’nin karşı çıkmasına rağmen 2002’de idam kaldırıldı. AKP hüküme

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2012 12:40
Haber Güncellenme Tarihi: 13.11.2012 13:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, ''MHP’nin karşı çıkmasına rağmen 2002’de idam kaldırıldı. AKP hükümeti, MHP’nin tam 11 yıl gerisinden gelmektedir. İdam cezasının getirilmesi için her türlü desteği veririz'' dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında milletvekillerine seslendi.

İmralı Cezaevi’nin görüşme ve müzakere odasına döndüğünü ifade eden Bahçeli, ''Burası Türk milletinin ihanet kampanyası üretim yerine dönmüştür. Kimin girdiği kimin çıktığı bile meçhul bir hale gelmiştir. Merakımız AKP ile İmralı canisi hangi konularda anlaşmazlık içindedir ki, açlık grevinin düğmesine basılmıştır’’ diye konuştu.

İDAMA TAM DESTEK 
AKP hükümetinin MHP'nin 11 yıl gerisinden geldiğini belirten Bahçeli, ''MHP’nin karşı çıkmasına rağmen 2002’de idam kaldırıldı. Başbakan Erdoğan madem işi buraya kadar getirmiştir, bu durumda idam cezanın kaldırılması konusunda lazım gelen değişiklik teklifini bir an önce TBMM’ne vermelidir. Milliyetçi Hareket Partisi, bu konuda dün olduğu gibi bugün de aynı kararlılığını koruyacak ve her desteği sonuna kadar vererek idam cezasının tekrar getirilmesini sağlayacaktır’’ dedi.

'BU DURUMA SON VERMEK HÜKÜMETİN GÖREVİ'
AKP’nin ölüm orucunda olanları blöf yapmakla itham ettiğini belirten Bahçeli, ''Başbakan Erdoğan terör suçlularının yiyip içtiğini bile iddia etmektedir. Hal böyleyse cezaevlerindeki açlık grevleri büyük bir oyunun ölüm üzerinden kurulan parçalarından ibarettir. Şüphesiz bu duruma son vermek hükümetin en asli görevleri arasındadır. İşi gücü ölüm olanlara prim ve taviz vermeden cezaevlerine gerekli insani müdahale yapılmalı ve açılmaya çalışılan tehdit kanalı işlemez hale getirilmelidir. Türkiye dağda teröre teslim olmayacağı gibi, cezaevinde de teslim edilmemelidir’’ dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.