SON DAKİKA
Hava Durumu

Naci Bostancı: Ümit ederiz bugün bu tartışmaları tamamlar komisyonu bağlarız

AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı, "Genel Kurul'da zaman zaman istenmeyen görüntüler yaşanıyor. Hiçbir biçimde milletvekillerinin fiili

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2016 17:49
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2016 18:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Naci Bostancı: Ümit ederiz bugün bu tartışmaları tamamlar komisyonu bağlarız
AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı, "Genel Kurul'da zaman zaman istenmeyen görüntüler yaşanıyor. Hiçbir biçimde milletvekillerinin fiili olarak kendisine rol atfetmesi kabul edilemez. Dün istenmeyen olay yaşandı" dedi. 

 

 

 
AK Parti Grup Başkanvekili Bostancı, Anayasa Komisyonu'na verilen arada gazetecilere açıklama yaptı. Bostancı, Anayasa Komisyonu’nda çıkan tartışmanın kameraların çıkması nedeniyle olduğunu kaydederek, “Ümit ederiz bugün bu tartışmaları tamamlar komisyonu bağlarız” ifadelerini kullandı.
Bostancı, TBMM Genel kurul’da yaşanan olaylara ilişkin olarak, “Genel Kurul’da zaman zaman istenmeyen görüntüler yaşanıyor. Hiçbir biçimde milletvekillerinin fiili olarak kendisine rol atfetmesi kabul edilemez. Dün istenmeyen olay yaşandı. Bu tür tabloların yaşanmamasını temin etmek ve bu doğrultuda çalıştırmak hepimizin görevi. Ama bu görev tüm milletvekillerinin görevidir. Son derece üzgünüz bu olay dolayısıyla” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.