SON DAKİKA
Hava Durumu

Netanyahu'dan saldırı açıklaması

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, 'İsrail'in Gazze'deki saldırıları, gerekirse İsrail Ordusu'nun, önümüzdeki günlerde askeri operasyonlar

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2012 00:55
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2012 01:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, 'İsrail'in Gazze'deki saldırıları, gerekirse İsrail Ordusu'nun, önümüzdeki günlerde askeri operasyonlarını genişletmeye hazır olduğu yönünde açık bir mesaj niteliği taşıyor' dedi.


Başbakan Netanyahu, Savunma Bakanı Ehud Barak ile yaptığı basın açıklamasında, Hamas'ın askeri kanat komutanı Ahmed el-Caberi'nin öldürülmesini, Filistin direniş gruplarının son zamanlarda İsrail bölgelerindeki hareketliliğine 'bir cevap' olduğunu belirtti.

Netanyahu, İsrail askeri operasyonlarının Hamas ve diğer direniş gruplarına açık bir mesaj olduğuna dikkati çekerek, 'İsrail, kendisine yapılan herhangi bir saldırı karşısında elleri bağlı kalmayacak' dedi. Netanyahu, 'vatandaşlarını korumak için gerekli olan her bedeli ödemeye hazır olduğunu' ifade etti.

İsrail Savunma Bakanı Ehud Barak ise İsrail'in Gazze'de düzenlediği operasyonların 'başlangıç olduğunu' vurgulayarak, 'İsrail'in bugün düzenlediği saldırılar, Hamas'ın altyapısını vurdu' dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.