SON DAKİKA
Hava Durumu

O Belediye Başkanı AK Parti'den istifa etti

31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde AK Parti'nin yeniden aday göstermediği Yozgat Belediye Başkanı Kazım

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2019 15:40
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2019 17:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
O Belediye Başkanı AK Parti'den istifa etti
31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde AK Parti'nin yeniden aday göstermediği Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, partisinden istifa etti.
Yerel seçimlerde AK Parti’nin yeniden aday göstermediği Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, bağımsız aday olacağını açıkladı. Kazım Arslan, yaptığı yazılı açıklama ile bağımsız aday olduğunu ifade etti. Arslan, açıklamasında "Gönlüm tekrar halkımızın da isteği doğrultusunda partimin adayı olarak şehrime ve memleketime hizmet etmek isterdi. Ancak siyasette zaman zaman bu yaşadığımıza benzer olaylar olur, nasip değilmiş ve olanda hayır vardır. Yozgatlı hemşerilerimin yeniden aday olmam ve projelerimi, hizmetlerimi bizzat devam ettirmem yönünde ciddi bir talebi olduğunu müşahede ettim. Buna saygı duymak ve olumlu cevap vermek ihtiyacı hasıl olduğu kanaatindeyim. Bu sebeple bağımsız olarak Yozgat Belediye Başkanlığı'na aday olduğumu ifade ediyorum." dedi. (yeniakit.com.tr)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.