SON DAKİKA
Hava Durumu

Onlar artık AK Partili …

Genel seçimlere yakın partilerde dengeler değişiyor. Gürsu’da bir grup Saadet Partili AK Parti’ye katıldı. Gürsu’da Kutbettin Cantay öncülü

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2015 13:41
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2015 14:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Onlar artık AK Partili …
Genel seçimlere yakın partilerde dengeler değişiyor. Gürsu’da bir grup Saadet Partili AK Parti’ye katıldı.

Gürsu’da Kutbettin Cantay öncülüğünde 105 kişilik Saadet Partili grup, AK Parti’ye katıldı. AK Parti Gürsu ilçe teşkilatında gerçekleştirilen katılım töreninde konuşan Kutbettin Cantav “Biz artık Adalet ve Kalkınma partisinin birer neferiyiz. İlçe başkanımızın emrindeyiz. Bu andan itibaren Yeni Türkiye vizyonumuz için candan, yürekten çalışacağız.” dedi.

Her geçen gün AK Parti’ye yönelimin artarak devam ettiğini belirten, AK Parti Gürsu İlçe Başkanı Mustafa Yıldırım, “Biz, AK Parti olarak büyük bir aileyiz. Çünkü biz, herkesi ve her kesimi kucaklayan Türkiye’deki tek partiyiz. Barışı, birlik ve beraberliği, ülkemizin kalkınmasını isteyen her vatandaşımızın tercihi AK Parti’den yana. Bu vesileyle Kutbettin ağabeyimize ve beraberinde partimize katılım sağlayan dostlarına çok teşekkür ediyorum.” dedi.

“AK PARTİ, HALKIN KENDİSİDİR"

Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız ise, “Partimiz 2002 yılında kurulduğundaki çizgisi ne ise bugün de aynı çizgide devam ediyor. Bakınız altyapı, üstyapı, sağlık, eğitim, ulaşım ve en önemlisi de insana yapılan yatırımlar partimizi bugünlere taşıdı. Çünkü bu halka hizmeti ancak bu kadrolar yapar. Çünkü bizim partimizin kuruluş felsefesinde makam, şan, şöhret değil, halka hizmet vardı. AK Parti halkın ta kendisidir.” dedi. AK Parti’ye katılan Kutbettin Öncü’nün rozetini takan AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Salih Başparmak ise, “Bizim, bir sloganımız var: “Birlikte Güçlü Türkiye.” Biz halkımızla birlikte güçlü Türkiye’yi inşa edeceğiz. Bugüne kadar yaptıklarımız ortada.. Biz bu ülkenin geleceği için, kurulan tuzakları, oyunları bozarak, ülkemizi bugünlere taşıdık.” dedi.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.