SON DAKİKA
Hava Durumu

Özhaseki CHP'ye sert çıktı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, CHP'li belediyelerde işten çıkarmalar yaşandığını belirterek "İdeolojik takıntı CH

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2019 17:18
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2019 18:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Özhaseki CHP'ye sert çıktı
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, CHP'li belediyelerde işten çıkarmalar yaşandığını belirterek "İdeolojik takıntı CHP'nin içine adeta bağdaş kurmuş." dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar beldesindeki bir otelde düzenlenen "AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantısı"nda yaptığı konuşmada CHP'nin siyaset anlayışının gerçeklerden uzak bir yaklaşım üzerine kurulduğunu ifade etti. İşten çıkarmaların yanı sıra CHP'li belediyelerde görev yapan memurlara da sendika değiştirmeleri konusunda baskı yapıldığını ileri süren Özhaseki şöyle konuştu: "İdeolojik takıntı CHP'nin içine adeta bağdaş kurmuş. Seçimler gelirken Kılıçdaroğlu ve büyükşehir belediye başkan adayları, insanların gözünün içine baka baka, 'Hiç kimsenin ekmeğiyle oynamayacağız.' dediler. Kılıçdaroğlu 'Bu benim şeref sözümdür' diye meydanlarda bağırdı. Peki ne oldu arkadaşlar? Hak-İş'e sordum, verdikleri bu rakam artmış olabilir, bu 15 gün önceki rakam. Bin 50 garibanının işine son veriyorlar. Adana'daki belediye başkanlarının ne yaptığını MHP'li arkadaşlara sordum, 'Bin 200 kişinin işine son verdiler.' denildi. Bu arada kendi sendikalarına geçmeleri için 20 bin memura baskı yapmışlar, birkaç gün içinde belediyelerde çalışan bu 20 bin memur sendika değiştirmiş. Hani şeref sözüydü, hani fakir fukaranın ekmeği ile oynamayacaktınız. İstanbul Medya AŞ çalışanı 50 kişinin işine son verilmiş. Niye son verdiniz? Neden milletin gözünün içine baka baka yalan söylüyorsunuz? Üzülerek söylüyorum ki yalan, CHP'nin genel siyaseti, algı operasyonları da bunların ustalık alanları oldu." Son yerel seçimlerde Ankara ve İstanbul büyükşehir belediyelerini kaybetmenin üzüntü verici olduğunu dile getiren Özhaseki, genel oy oranlarına bakıldığında AK Parti'nin hala milletin umudu olduğunun görüldüğünü söyledi. (AA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.