SON DAKİKA
Hava Durumu

Paralel çeteden fitne operasyonu!

Türkiye’de mevcut hükümeti yolsuzluk yalanları ile deviremeyen Gülen örgütü, son çare olarak AK Parti içine fitne sokmaya çalıştı. Güle

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2014 12:08
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2014 13:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Paralel çeteden fitne operasyonu!
Türkiye’de mevcut hükümeti yolsuzluk yalanları ile deviremeyen Gülen örgütü, son çare olarak AK Parti içine fitne sokmaya çalıştı. Gülen örgütü ile ilişkili medya kuruluşu Taraf, son günlerde yaptığı haberlerde AK Parti içinde kavga varmış gibi göstermeye çalışıyor.

 

7 Şubat MİT operasyonu, 17 ve 25 Aralık darbe planlarıyla meşru AK Parti Hükümeti'ni devirerek, Türkiye'yi ele geçirmeyi hedefleyen ve bu planlarında başarısız olan Gülen çetesi, yolsuzluk yalanları ve montaj kasetleri tükenince çözümü nifak sokmakta buldu. AK Parti içinde kavga ve çatlak varmış gibi göstermeye çalışan Gülen Çetesi'nin medya organları, şimdi ise hedef tahtasına dünkü tarihi Ak Parti Kongresi sonrası genel başkan seçilen Ahmet Davutoğlu'nu oturttu.

 

Gülen örgütünün finanse ettiği tetikçi gazetesi Taraf, bugünkü haberlerinde AK Parti içinde çatışma ve kavga varmış gibi göstermeye çalıştı. AK Parti içine nifak sokarak, mensuplarını birbirine düşürmeyi hedefleyen çete gazetesi Taraf , bu şekilde yolsuzluk yalanları ve montaj kasetlerle deviremediği meşru hükümeti fitne tohumları ile yıpratmayı hedefliyor.

 

Çete gazetesi Taraf, "Yalçın Akdoğan, MİT Başkanı Fidan'ı kabinede istemedi" başlığıyla yayınladığı ve kaynağı belli olmayan haberde MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın Dışişleri Bakanlığını, yeni kabinede Başbakan Yardımcısı olması beklenen Yalçın Akdoğan'ın istemediğinden söz etti. Tüm haberleri yalanlanan Hüseyin Özay imzalı haberde, Akdoğan ile Hakan Fidan arasına fitne sokulmaya çalışıldı. Milli İstihbarat Teşkilatı'nı modernize ederek başarılı bir kurum haline getiren ve devlet içine sızmış paralel çete ile mücadelede önemli rol oynayan Hakan Fidan'ı, ortada hiçbir açıklama ve neden bulunmadan Dışişleri Bakanlığı'na adaymış gibi göstermeye çalıştan çete gazetesi Taraf, bu haberi ile fitne haberciliği yaptığını ispatlamış oldu.

 

Çete gazetesinin ikinci haber ise "Damat ile Davutoğlu atışması" başlığıyla yayınlanan ve masa başında hazırlanmış senaryo haberdi. Çete gazetesi Taraf, "Erdoğan'ın damadı Berat Albayrak, Sabah'taki köşesinde isim vermeden Davutoğlu'nun 'İslam birliği odaklı' dış politikasını hayalcilikle suçladı, 'Enver Paşacılık'la' itham etti. Davutoğlu ise dün kürsüden, 'Bizi rüya görmekle suçladılar. Görmeyenler utansın' diye cevap verdi" dedi. Çete gazetesi hem Berat Albayrak'ın yazısını, hem de Davutoğlu'nun sözlerini çarpıtıp, sanki birbirlerine "çatmışlar" gibi göstermeye çalıştı.

 

İllegal dinlemeler, şantaj ve montaj kasetleriyle yıkamadığı Ak Part'yi ve meşru hükümeti şimdi kavga içindeymiş gibi göstererek yeni dönemde yeni yönteminin ne olacağını belli eden Gülen çetesi, Erdoğan sonrası en önemli iki ismi hedef aldı. Paralel çete ile mücadelede büyük başarılara imza atan Başbakan Ahmet Davutoğlu ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan'la dostları ve yakınları arasına fitne sokmayı planlayan Gülen örgütü , bu yolla Başbakan Davutoğlu'nu da yalnızlaştırıp başarısız kılmayı hedeflediğini gösterirken, paralel çetenin canını bir hayli yakan MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı da Yalçın Akdoğan ile çatışmada göstermeye çalışarak 'Fidan, AK Parti ve hükümet içinde kabul görmüyor' algısı oluşturmaya çalışıyor.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.