SON DAKİKA
Hava Durumu

Paralel Örgüt'ten yine bir Algı Operasyonu!

sehirmedya.com - Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi her yolu deneyen Paralel Örgütün yeni oyunu görenleri hayrete düşürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2014 11:41
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2014 12:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Paralel Örgüt'ten yine bir Algı Operasyonu!
sehirmedya.com - Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi her yolu deneyen Paralel Örgütün yeni oyunu görenleri hayrete düşürüyor.




 

Şer odaklı paralel örgüt ve onların taşeronu  kişiler tarafından apartman girişlerine “ MÜSLÜMAN OLMAM NEYİ GEREKTİRİR”  adlı oy vermenin haram olduğunu anlatan bildiriler bırakıldığı iddia edildi. Yazıda uzun uzun partilerin İslam’a göre haram olduğunu, küfre rıza göstermenin şirk olduğunu anlatan paralelciler bunları kapı kapı dolaşıp kimseye görünmeden apartman ve kapı önlerine bıraktığı öne sürüldü. Özellikle de Cumhurbaşkanı seçimine sayılı günler kala yapılan dağıtılan bu broşürler kafaları karıştırdı!

Halkın kafasında soru işareti bırakmak için ortaya konan bu oyuna halk da sert tepki gösterdi. Bu tür oyunlara gelmeyeceğini söyleyen apartman sakinleri bu tarz çirkin oyunların kendilerini oy kullanmaktan alıkoymayacağını dile getirdi.

Gelinen noktada Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı  seçilmesine neredeyse garanti  gözüyle bakılırken seçimlere az bir süre kala PARALEL ÖRGÜT’ün son numarası ,her zaman yaptığı gibi dini kendi emellerine alet etmek, ve tevil yoluyla ayet ve hadisleri çarpıtarak başka manalara çekerek, halkı ayet ve hadisler ışığında yanlış yönlendirmek niyetiyle, yine nifak tohumlarını yaymak oldu.

 

İşte o broşürde yazaılanlar:



 

 

 

 

 

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.