SON DAKİKA
Hava Durumu

Paralel tetikçi provokasyon peşinde!

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, birtakım medya organlarının Lice'de yaşananlar üzerinden çözüm sürecini hedef aldığını

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2014 16:28
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2014 17:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Paralel tetikçi provokasyon peşinde!
AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, birtakım medya organlarının Lice'de yaşananlar üzerinden çözüm sürecini hedef aldığını söyledi.

 

Türkiye, 30 yıldır kanayan yaranın kapanması için çözüme bu kadar yaklaşmışken karanlık eller yine devreye girdi. Geçtiğimiz günlerde Diyarbakır Lice'de PKK'lı Mahsum Korkmaz'ın dikilen heykeli için "terör örgütü propagandası yapıldığı" iddiasıyla soruşturma başladı. Heykele el konulması kararının ardından bugün güvenlik güçleri ile PKK sempatizanları arasında çıkan gerginlikte bir kişi hayatını kaybetti.

Lice'de yaşananlardan büyük üzüntü duyduğunu belirten AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, olayların arka yüzünü haber10'a anlattı.

Galip Ensarioğlu, bu tür eylemlerin çözüm sürecine zarar vermek için yapıldığını söyledi.

Süreci başarısızlığa uğratmak için provokatif yayınlar yapan medya organlarını eleştiren Ensarioğlu, yapılan haberlere itibar edilmemesi gerektiği konusunda uyarıda bulundu.

 

ÇÖZÜME BU KADAR YAKLAŞMIŞKEN...

Lice'de yaşanan heykel olayını anlamlı bulmadığını belirten Galip Ensarioğlu, "Bir insanın hayatını kaybetmiş olması hepimizi derinden üzüyor. Bu ölümlerin, acıların yaşanmaması için başlatılmış olan çözüm sürecini bu yüzden çok değerli buluyoruz. Onun için her şey somutlaşıp sona doğru gelinmişken sürece zarar verecek her türlü hareketten kaçınılmalıdır. Heykel meselesini anlamlı bulmuyoruz." diye konuştu.

 

PARALEL TETİKÇİSİ USLU’NUN PROVOKASYONU

Paralel örgüt tetikçisi Emre Uslu, Twitter’da da heykel provoskayonu yaptı. Uslu o heykelin kaldırılamayacağını iddia edip, şunları yazdı:

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.