SON DAKİKA
Hava Durumu

Paralel yapı'nın karakutu polis şefine kanlı tehdit!

Paralel terör örgütünün inlerine girilip özellikle casusluk suçundan bazı polislerin tutuklanmasıyla Gülen örgütünde büyük bir panik baş

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2014 18:04
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2014 19:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Paralel yapı'nın karakutu polis şefine kanlı tehdit!
Paralel terör örgütünün inlerine girilip özellikle casusluk suçundan bazı polislerin tutuklanmasıyla Gülen örgütünde büyük bir panik başladı.

 

Gülen örgütünün tüm  işlerinin bir numaralı tanıklarından eski İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürü Yurt Atayün’ün casusluk operasyonunda gizli tanık olmak istediği ve 108 sayfalık ifade vererek herşeyi anlatması Gülen örgütünde büyük paniğe neden oldu.

Atayün’ün konuştuğu haberleri üzerine Zaman gazetesi ve paralel terör örgütünün tetikçi karanlık sitelerinde Atayün’le ilgili tuhaf haberler yayınlanmaya başladı.

Zaman gazetesinde bugün Atayün’e suikast düzenleneceği ve “paralel örgüt yaptı” deneceği gibi tamamen Gülen terör örgütünün bildik operasyonel işlerinden birine imza atıldı.

Belli ki Atayün’ün verdiği ifade sonrası Gülen terör örgütü panikle yeni bir operasyon peşinde.

Casusluk soruşturmasının en önemli aktörü sayılan Yurt Atayün, sorgulandığı İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde verdiği 108 sayfalık ifadesinde, talimatları savcılar Fikret Seçen, Zekeriya Öz, Cihan Kansız ile Ercan Şafak’ın verdiğini söylemişti. TAKVİM gazetesi, İstanbul Terörle Mücadele eski Şube Müdürü olan Atayün’ün, sorgusunda daha çok şey anlatabileceğini belirterek itirafçı olmak için pazarlığa oturduğunu yazmıştı. İddialara göre Yurt Atayün, İstanbul merkezli paralel yapı operasyonları kapsamında gözaltına alınacağını öğrenince, hemen yetkililer ile görüşerek önce “gizli tanık” olmak istedi. Ancak Yurt Atayün’ün bu hamlesini öğrenen paralel yapıya üyeleri hemen devreye girerek, ailesi ve kardeşi üzerinden tehditler savurup şantaj yaptılar. Yurt Atayün’ün “Gizli Tanık” olmasını istemeyenler tarafından yapılan şantaj önce sonuç verdi. İddialara göre Atayün’ün eşi, yeğenleri ve çocuğu Çağlayan’daki protesto gösterilerinin en önemli simaları oldu. Kardeşi Anadolu Atayün de Twitter üzerinden göz altılara tepki gösterdi.

ŞİMDİ DE BU ÖLDÜRÜLECEK HABERLERİ YAPIYORLAR

Bugün Zaman gazetesinde, ayrıca Gülen örgütünün karanlık operasyon sitesi Rotahaber’de Yurt Atayün’ün öldürüleceğine ilişkin haberler, paralel terör örgütünün konuşan Atayün’e bir tehdit mesajı verdiği şeklinde de yorumlandı. “Atayün konuşursa yanarız” diye düşünen terör örgütünün bu tür haberlerle “itirafçı Atayün”e “ayağını denk al, geri adım at” mesajı verildiği düşünülüyor.

Hatta bu tür haberlerle Gülen örgütü kendi adamına “ayağını denk almazsan seni öldürürüz, suçu da hükümete atarız” mesajı veriyor. - MedyaGündem -
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.