SON DAKİKA
Hava Durumu

Paralel'e 'kıskaç'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Paralel Devlet Yapılanması (PDY) ile mücadele kapsamında, bu yapıya yakın şirketlerin isim değiştirerek, yol

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2016 11:23
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2016 12:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Paralel'e 'kıskaç'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Paralel Devlet Yapılanması (PDY) ile mücadele kapsamında, bu yapıya yakın şirketlerin isim değiştirerek, yola devam etme oyununa el koydu.
 

 

AK Parti Grup yönetimi ile geçtiğimiz günlerde bir araya gelen Erdoğan, PDY ile mücadeleye dikkat çekti. Bazı milletvekilleri, bu yapıya yakın iş adamlarına ait şirketlerin yargı kıskacından kaçmak için şirket isimlerini değiştirme veya kamuoyunda fazla bilinmeyen kişilere satma yoluna gidildiğini anlattı. Milletvekilleri, bu kişilerin, “Biz artık Paralel Yapı ile yolumuzu ayırdık” diyerek AK Partililerden yardım bile istediklerini anlatınca, Erdoğan konunun çok önemli olduğunu bildirdi. Not aldığı iddiaları Devlet Denetleme Kurulu’na ileteceğini bildiren Cumhurbaşkanı, “Sayın Başbakan’a da söyledim. Başbakanlık Teftiş Kurulu’nun da bu yapı ile mücadele için harekete geçmesi lazım. Paralel Yapı ile mücadele çok önemli. Bu konuda kesinlikle taviz vermeyeceğiz. Bu artık devletin mücadelesi haline gelmiştir” dedi. Erdoğan, yayınlanan başbakanlık genelgesi ile de PDY ve diğer terör örgütleriyle ilişkileri bulunan memurların hemen yargıya gönderileceğini hatırlattı.  (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.