SON DAKİKA
Hava Durumu

Paralı terörist

KAYSERİ’DE İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ İSTİHBARAT ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ VE TERÖRLE MÜCADELE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN YAPILAN OPERASYONDA TERÖR ÖRGÜTÜ DHKP/C ÜYESİ BİRİ KADIN 3 ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ GÖZALTINA ALINDI. (ALİ GÖÇ/KAYSERİ-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2016 15:26
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2016 16:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Paralı terörist
Kayseri’de İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda terör örgütü DHKP/C üyesi biri kadın 3 üniversite öğrencisi gözaltına alındı. Adliye girişinde "Parasız, demokratik bir üniversite eğitim istiyoruz" diyen zanlıya bir gazeteci, "Özel üniversitede okuyorsun parasız eğitim mi istiyorsun" diye sorunca, cevap veremeyen zanlının şaşkınlığı yüzüne yansıdı.

 

 

 
Kayseri’de İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda terör örgütü DHKP/C üyesi biri kadın 3 üniversite öğrencisi gözaltına alındı. Zanlıların kaldıkları evlerinde yapılan aramalarda çok sayıda örgütsel doküman ele geçirildi. Emniyetteki sorgularının ardından sağlık kontrolünden geçirilen 3 zanlı, mahkemeye sevk edildi. Adliye önünde gazetecilerin "Neden gözaltına alındınız?" sorusuna, en düşük bölüm ücreti 15 bin TL olan özel bir üniversitede okuyan bir zanlı, "Parasız, demokratik eğitim istiyoruz" diye cevap verdi. Bunun üzerine gazetecinin, "Sen özel üniversitede okumuyor musun, özel üniversitede parasız eğitim mi istiyorsun" diye sorması üzerine zanlı cevap veremedi ve şaşkınlığı yüzüne yansıdı.
Zanlıların Kayseri Adliyesi'nde Cumhuriyet Savcılığı tarafından ifadelerinin alınmasına devam ediliyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.