SON DAKİKA
Hava Durumu

'PKK dışında kim öndeyse onu destekleyeceğiz'

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, "O bölgede PKK'nın siyasi uzantısının dışında kim önde gözüküyorsa, AK Parti öndeyse AK Parti, MHP

Haber Giriş Tarihi: 18.11.2018 19:32
Haber Güncellenme Tarihi: 18.11.2018 21:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
'PKK dışında kim öndeyse onu destekleyeceğiz'
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, "O bölgede PKK'nın siyasi uzantısının dışında kim önde gözüküyorsa, AK Parti öndeyse AK Parti, MHP öndeyse MHP, BBP öndeyse BBP, kim önde gözüküyorsa desteğimiz ve oyumuz onların yanında olacaktır." dedi.
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, belediyelerine kayyum atanan bölgede yaşayanların PKK'nın siyasi uzantısına artık bir oy daha vermemeleri gerektiğini belirterek "O bölgede PKK'nın siyasi uzantısının dışında kim önde gözüküyorsa, AK Parti öndeyse AK Parti, MHP öndeyse MHP, BBP öndeyse BBP, kim önde gözüküyorsa desteğimiz ve oyumuz onların yanında olacaktır." dedi.

“TOPYEKUN MÜCADELE VERİLİYOR”
Destici, Eskişehir Taşbaşı Kültür Merkezi'nde düzenlenen partisinin il teşkilatının kongresinde, Türkiye'nin 35 yıldır terörle mücadele ettiğini anımsattı. "Bu sürede ciddi mücadelelerin verildiği dönemler oldu ama adeta yatılan, savsaklanan, yanlış yapılan dönemler oldu." diyen Destici, son 3-4 yılda terörün tüm unsurlarına karşı topyekun bir mücadele verildiğini aktardı. Destici, şöyle devam etti: "Biz de başından beri, teröre karşı bu mücadelenin, terörün tüm unsurlarına karşı topyekun verilirse ancak başarılı olabileceğini hep dile getirdik. Bir taraftan dağdaki teröristle mücadele edeceksiniz öbür tarafta şehirdeki, varsa devletin içine sızmış kadrolarla, belediyeye sızmışsa, Meclise girmişse, dış desteği varsa oradakilerle yani topyekun veriyor. Biz de sonuna kadar destekliyoruz."

“GELECEK SEÇİMLERDE OY VERMEYECEKLER”
Destici, belediyelere kayyum atandığında bazılarının sözde demokrasi havarisi kesilerek bunun yanlış olduğunu ifade ettiğini ancak şu anda herkesin bunun doğru bir uygulama olduğunu kabul ettiğini ifade ederek " "Gelecek seçimlerde o bölgede yaşayanların bu sefer PKK'nın siyasi uzantısı HDP'ye, DBP'ye ya da onun türevlerine oy vermeyeceklerine inandığını" aktaran Destici, "Bölgedeki kardeşlerimiz onları terör örgütünün bir uzantısı olarak görmüştür. Şayet, seçimde bazı noktalarda yine böyle sonuçlar çıkar, yine PKK'ya ve onun türevlerine destek olmaya kalkarlarsa yine kayyum atanması en doğru yol ol alacaktır." dedi. Destici, o bölgede yaşayanların PKK'nın siyasi uzantısına artık 1 oy daha vermemeleri gerektiğini dile getirerek "Biz de bu konuda hassasız. O bölgede PKK'nın siyasi uzantısının dışında kim önde gözüküyorsa, AK Parti öndeyse AK Parti, MHP öndeyse MHP, BBP öndeyse BBP, kim önde gözüküyorsa desteğimiz ve oyumuz onların yanında olacaktır." diye konuştu. (AA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.