SON DAKİKA
Hava Durumu

Sadece imza!

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, dün cezaevinden tahliye edilen Mehmet Ağar'a 60 yaşın üzerinde olduğu için herhangi bir çalışma tedbiri ö

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2013 15:40
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2013 16:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Adalet Bakanı Sadullah Ergin, dün cezaevinden tahliye edilen Mehmet Ağar'a 60 yaşın üzerinde olduğu için herhangi bir çalışma tedbiri öngörülmediğini bildirdi.


 
 

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, "Ceza İnfaz Kurumlarında İnfaz Hizmetlerinin İyileştirilmesi Projesi"nin açılış toplantısından ayrılırken gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Yenipazar Cezaevi'nden dün tahliye edilen eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'a hangi denetimli serbestlik hükümlerinin uygulanacağının sorulması üzerine Ergin, "Sayın Mehmet Ağar, 60 yaşın üzerinde olduğu için herhangi bir çalışma tedbiri öngörülmedi. İlk 3 ay için haftada 2 imza vermesi öngörüldü. İkinci 3 ayda bunun haftada bire inmesi söz konusu" dedi.

Denetimli Serbestlik Şube Müdürlüğünün takip sonucunda sürece ilişkin tedbirlerinin değişebileceğini söyleyen Ergin, farklı tedbirlerin öngörülebileceğini ifade etti.

Bakan Ergin, Anayasa Mahkemesine uzun tutuklulukla ilgili yapılan birkaç bireysel başvuruyla ilgili Adalet Bakanlığının görüş bildirdiğini bildirdi.

Ergin, Anayasa Mahkemesine gönderilen görüşlerin "Ergenekon" davasından tutuklu CHP milletvekilleri Mehmet Haberal ve Mustafa Balbay'la ilgili başvuruları kapsamadığını kaydetti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.