SON DAKİKA
Hava Durumu

Şehit Polisin eşinden Davutoğlu'na teşekkür

Şehit polis memuru Aydın'ın eşi Vu Thuy Tuong Vi Le Aydın, kendisine şehit maaşı bağlanması için talimat veren Başbakan Davutoğlu'na, sosyal pa

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2016 19:00
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2016 20:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Şehit Polisin eşinden Davutoğlu'na teşekkür
Şehit polis memuru Aydın'ın eşi Vu Thuy Tuong Vi Le Aydın, kendisine şehit maaşı bağlanması için talimat veren Başbakan Davutoğlu'na, sosyal paylaşım sitesi üzerinden teşekkür etti.
 

 

Diyarbakır'da, terörist saldırı sonucu şehit edilen polis memuru Tansu Aydın'ın kız kardeşi Banu İlleez, yengesi Vu Thuy Tuong Vi Le Aydın'ın, kendisine şehit maaşı bağlanması için talimat veren Başbakan Ahmet Davutoğlu'na teşekkür ettiğini bildirdi.Şehit polis memuru Aydın'ın Antalya'da ikamet eden kız kardeşi İlleez, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yengesinin çocukları için Vietnam'a döndüğünü, ancak birkaç ay içinde Türkiye'ye geleceğini söyledi.


Yengesine maaş bağlanamadığı yönünde bazı basın yayın organlarında haber çıktığını anımsatan Banu İlleez, "Kardeşimin eşi Vu Thuy Tuong Vi Le Aydın'a şehit maaşı bağlanmasıyla ilgili mutluyuz. Kendisi şu anda Vietnam'da. Temmuz ayında Türkiye'ye dönecek. Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun talimatıyla şehit maaşı bağlanacağını öğrendiğinde çok mutlu oldu. Herkese teşekkürlerini sunuyor. Bizler de Tansu Aydın'ın ailesi olarak teşekkür ediyoruz. Hak ettiği şeyi aldığı için mutluyuz." dedi.Vu Thuy Tuong Vi Le Aydın da sosyal paylaşım sitesindeki İngilizce mesajında şu ifadeleri kullandı:"Çok duygulandım, çünkü herkes bana çok ilgi gösterdi ve yardım etti. Facebook, resimlerimizle dolu. Haklarım için bazı yasaları değiştirdiğiniz için size çok teşekkür ederim Başbakan (Ahmet Davutoğlu). Türkiye benim ikinci evim. Kocamın ailesine, dostlarına ve tüm Türk halkına teşekkür ederim. Bana yardım ettiğiniz ve destekleriniz için teşekkürler. Çok minnettarım."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.