SON DAKİKA
Hava Durumu

Soykırım yapıldığına inanmıyoruz

Gaziosmanpaşa’da AK Parti İlçe Gençlik Kolları tarafından, “Fotoğraflar ve Belgelerle Türk-Ermeni İlişkileri” sergisi açıldı. Açılışa kat

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2015 17:00
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2015 18:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Gaziosmanpaşa’da AK Parti İlçe Gençlik Kolları tarafından, “Fotoğraflar ve Belgelerle Türk-Ermeni İlişkileri” sergisi açıldı. Açılışa katılan AK Parti Milletvekili Adayı Haydar Ali Yıldız, “Asla ecdadımızın soykırım yaptığı kanaatinde değiliz” dedi.
AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Gençlik Kolları tarafından Gaziosmanpaşa Meydanı’nda “Fotoğraflar ve Belgelerle Türk-Ermeni İlişkileri” konulu sergi açıldı. Açılışa AK Parti 2. Bölge milletvekili adayları Haydar Ali Yıldız ve Mahmut Doğan, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Şahin Pirdal ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Haydar Ali Yıldız ve beraberindekiler sergiyi gezerek, bilgi aldı. Açılışın ardından Hasan Ali Yıldız basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

“ECDADIMIZIN BİR SOYKIRIM YAPTIĞI KANAATİNDE DEĞİLİZ”
1915 Ermeni olaylarıyla ilgili açıklama yapan Yıldız, “Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız bu konuda gerekli açıklamaları yapıyorlar. Bu konu tarihçilerin konusudur. Biz arşivlerimizi, genelkurmay dahil olmak üzere açmaya hazırız. Buyursunlar gelsinler bu konuda iddiası olanlar karşılıklı arşivlerimizi inceleyelim. Asla ecdadımızın bir soykırım yaptığı kanaatinde değiliz. Tarihçilerimizin bu konudaki görüşlerini önemsiyoruz. Biz arşivlerimizi hazır tutuyoruz. Her türlü belgemiz var. Karşı iddiası olanlar da arşivlerini açsınlar tarihçiler bu konuda kararlarını versinler” şeklinde konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.