SON DAKİKA
Hava Durumu

Tanju Çolak Sözcü'ye çaktı

Tanju Çolak, A Haber'de yayınlanan, Sevilay Yükselir'in sunduğu %100 Siyaset programına konuk oldu.

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2014 13:55
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2014 14:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Tanju Çolak Sözcü'ye çaktı
Tanju Çolak, A Haber'de yayınlanan, Sevilay Yükselir'in sunduğu %100 Siyaset programına konuk oldu.

Çolak, bazı medya organlarının kara kampanyalarına, linç girişimlerine cevap verirken, "Sözcü gazetesinden izin alacak değilim" ifadelerini kullandı.

Sevilay Yükselir'in "Amerika'da devlet başkanları seçilirken, sanatçıların bir kısmı demokrat partinin adayını destekler, bir kısmı cumhuriyetçi partinin adayını destekler. 2012 seçiminde epeyce bir ünlü Obama'yı destekledi. Epeyce bir ünlü karşı tarafı destekledi. Ve orada bu durum hiç garipsenmez. Geleneksel bir hale gelmiştir. Taraflarını belli ederler.

Sözcü Gazetesi, Başbakan'ın toplantısındaki ünlüler için 'Başbakan'ın papatyaları' gibi bir ifade kullandı mesela. Türkiye'de neden farklı algılanıyor?" sorusuna Tanju Çolak şöyle yanıt verdi:

"PAPATYAYI BİLMEYEN KİŞİLERİN YÖNETTİĞİ BİR GAZETE.."
"Papatyanın ne anlama geldiğini bilmeyen kişilerin yönettiği bir gazete diyorum. Biraz ağır konuşacağım ama, benim papapatyaya benzer bir tarafım yok. Benim bildiğim papatya, genellikle mayıs aylarında, baharın geldiğini gösteren bir çiçektir. "

"Biz toplumu temsil ediyoruz. Toplumun gözünün önünde olan kişileriz. Bugüne kadar ben hiç devletle iç içe olmadım. Beni herkes bilir. Medya da bilir, halkım da bilir. "

 
"O TOPLANTIYA GİTTİYSEK KİME NE?"
"Sayın Başbakan'ın teveccüh edip davet ettiği toplantıya gittiysek, o vizyonu dinlediysek kime ne? Bu bizim özgürlüğümüzdür. İnsanlar takım tutarlar, karışmazlar. Parti desteklerler, karışılmaması lazım. Demokratik bir ülkede yaşıyoruz. "

"Kime ne bizim nereye gideceğimiz? Özgür insanlarız. Elli yaşına gelmişiz. Burada kararı biz vereceğiz. "

 
"SÖZCÜ GAZETESİ'NDEN İZİN Mİ ALACAĞIM"
"Sayın Başbakanımızın bugüne kadar yaptığı icraatları, vizyonu, misyonu, Türkiye'ye kazandırdıkları... 2002 yılından bu yana Türkiye'deki değişimi bizler görüyoruz. Futbola ilgisinden dolayı da ayrı bir sempati duyuyorum. Yani ben, giderken Sözcü Gazetesi'nden izin mi alacağım? Burada bir saçmalık var. Beni eleştirmeden önce kendilerine bir bakacaklar."

 
"ERDOĞAN TÜRKİYE'NİN HAVASINI DEĞİŞTİRDİ"
"Türkiye'de Atatürk'ten sonra Turgut Özal... Yıllardır Özal'ı kim öldürdü, nasıl öldürdü bunları tartışıyoruz. Şimdi büyük bir devlet adamı çıktı Recep Tayyip Erdoğan. Bunları çok içten, samimiyetle söylüyorum. Yaptıkları ortada. Bugün bir araştırma yaptım, icraat yapmadığı, farketmediği, yolundan arabasına kadar, sağlıktan aklınıza gelmeyecek şeylere kadar bir çok şeyin öncüsü olmuş, Türkiye'nin havasını değiştirmiş bir Recep Tayyip Erdoğan'ı kabullenmemek çok büyük bir ayıp bence."

 
"NE KILIÇDAROĞLU NE DE BAHÇELİ"
"Ben o yüzden desteklemeye devam edeceğim. Saygı duyuyorum, başarılı olacağına da inanıyorum. Kılıçdaroğlu bana göre bir lider değil. Bahçeli, baktığınız zaman çok doğru bir lider değil. İcraatçı bir lider değil."

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.