SON DAKİKA
Hava Durumu

Tansel Çölaşan'dan provokatif ittifak çağrısı!

Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Tansel Çölaşan, yaptığı basın açıklamasıyla Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki tavırlarını aç

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2014 16:09
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2014 17:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Tansel Çölaşan'dan provokatif ittifak çağrısı!
Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Tansel Çölaşan, yaptığı basın açıklamasıyla Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki tavırlarını açıklarken adeta nefretini kustu!

 

Çölaşan;"Halkımızın sandığa fire vermeden gitmesi önemlidir" başlığıyla yapılan açıklamada CHP-MHP seçmenine çağrıda bulunarak sandığa gidip Erdoğan'a karşı durma çağrısı yaptı! Yazılı açıklamasında; “Atatürk’ün koltuğuna cumhuriyet yıkıcıları, vatanı, milleti bölmek isteyenler oturmamalıdır” diyerek adeta öfke ve kin kusan Çölaşan, “Halkımıza, seçimi boykot etmeyi düşünenlere sesleniyoruz: Seçime fire vermeden katılmamız bu oyunu bozacaktır. Atatürkçü Düşünce Derneği, bu seçimde de cumhuriyetin beraberinde taraftır. Hedefi doğru koymak ve kazanmak için şarttır. Hedefi şaşırmayalım; hedef, RTE’yi Atatürk’ün koltuğuna oturtmamaktır” diyerek  provakatif söylemlerde bulundu.

 

ADD Kurucu Genel Başkanı Prof.Dr. Muammer Aksoy'un 1989’da Turgut Özal’ı hedef alarak söylediği “pek yararlı olacak bir cumhurbaşkanı bulmaktan daha önemli olan, çok zararlı olabilecek bir kişinin cumhurbaşkanı seçilmesini önlemektir” ifadelerini hatırlatan Çölaşan "bu anlamda mücadelemizde hedef; cumhuriyete 'kin duyanlar' olmalıdır." diye ifade etti.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.