SON DAKİKA
Hava Durumu

'Terör örgütü yöneticiliği ve üyeliğinden' 4 tutuklama

"Paralel yapı" operasyonunda Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Karaca 'terör örgütü yöneticiliği', 3 kişi de 'terör örgütü ü

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2014 15:39
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2014 16:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
'Terör örgütü yöneticiliği ve üyeliğinden' 4 tutuklama
"Paralel yapı" operasyonunda Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Karaca 'terör örgütü yöneticiliği', 3 kişi de 'terör örgütü üyeliği' suçlamasıyla tutuklandı.



İstanbul merkezli "paralel yapı" operasyonu kapsamında şüphelilerden Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca, Tufan Ergüder, Ertan Erçıktı ve Mustafa Kılıçaslan tutuklandı. İstanbul 1. Sulh Ceza Hakimliği, şüpheliler ile avukatların adliyenin büyük duruşma salonuna alınmasının ardından kararını açıkladı. Hakimlik, Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca'nın "terör örgütü yöneticiliği", eski İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürü Tufan Ergüder ile eski İstanbul Asayiş Şube Müdürü Ertan Erçıktı'nın da "terör örgütü üyeliği" suçundan tutuklanmasına karar verdi. Hakimlik, Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı'nın da aralarında bulunduğu 8 kişinin adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakılmasını kararlaştırdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.