SON DAKİKA
Hava Durumu

'Terörle mücadelede kararlı olmalıyız'

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Fransa'daki saldırıyı kınayarak "Terör örgütleriyle mücadele etme konusunda daha da kararlı olmamız gerektiğin

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2016 14:41
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2016 15:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
'Terörle mücadelede kararlı olmalıyız'
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Fransa'daki saldırıyı kınayarak "Terör örgütleriyle mücadele etme konusunda daha da kararlı olmamız gerektiğini bu terör saldırısı bir kere daha ortaya koyuyor." dedi.
 

 

 

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Azerbaycan Dışişleri Bakanı Elmar Memmedyarov ile yaptığı ortak basın toplantısında Fransa'daki son terör saldırısını değerlendirdi.


"Fransa'nın Nice şehrinde gece meydana gelen alçak terör saldırısını kınıyorum" ifadelerini kullanan Çavuşoğlu, terörün her türlüsüyle mücadele etme kararlığımızı bir kere daha vurguluyorum" diye konuştu.


Fransız halkına başsağlığı dileyen Çavuşoğlu, şunları kaydetti:


"Teröristlerin, terör örgütlerinin hepsiyle mücadele etme konusunda, özellikle de bunların beslendiği bataklıkların kurutulması konusunda daha da kararlı olmamız gerektiğini maalesef bu terör saldırısı bir kere daha ortaya koyuyor. Fransa başta olmak üzere müttefiklerimizle terörle mücadele konusunda daha da kararlı olacağız."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.