SON DAKİKA
Hava Durumu

TİKA projelerini desteklemek için Bosna'dayım

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2013 16:16
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2013 17:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
TİKA projelerini desteklemek için Bosna'dayım
Başbakan Yardımcısı Arınç, Bosna Hersek Reis ül Uleması Kavazoviç ile görüşmesinde, TİKA tarafından gerçekleştirilen projeleri desteklemek için Bosna Hersek'te bulunduğunu söyledi.
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bosna Hersek temasları kapsamında, Bosna Hersek Reis ül Uleması Hüseyin Kavazoviç ile görüştü.


Arınç, Kavazoviç ile yaptığı görüşmede, TİKA tarafından gerçekleştirilen projeleri desteklemek için Bosna Hersek'te bulunduğunu söyledi. Bosna Hersek Reis ül Uleması Kavazoviç ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bu projelerin açılışına gelmesini umut ettiğini belirtti.

Görüşmenin sonunda Arınç ve Kavazoviç, hatıra olarak birbirlerine hediye takdim etti. Arınç'a bu ziyaretinde, Türkiye'nin Saraybosna Büyükelçisi Ahmet Yıldız eşlik etti.

Bu arada, Başbakan Yardımcısı Arınç, Bosna Hersek ziyaretinin ikinci gününde, finansmanını Türkiye Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından karşılanan İsa Bey Hamamı'nda, Türk şirketi Er-Bu tarafından yapılan restorasyon çalışmalarını inceledi. Saraybosna'da bulunan Hünkar Camisi'ni ve arkasında bulunan mezarlığı da ziyaret eden Arınç, Türkiye Saraybosna Büyükelçiliği'nin yeni binasını da gezdi.

Başbakan Yardımcısı Arınç, Bosna Hersek ziyaretinin ikinci gününde Mostar kentinde temaslarda bulunacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.