SON DAKİKA
Hava Durumu

Uğur Dündar: Erdoğan'ın bilezik anısı doğru

Başbakan Erdoğan’ın 1994 yılına ait anlattığı bilezik anısı için Kılıçdaroğlu “yalan söylüyor” demişti. Uğur Dündar o

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2014 12:49
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2014 13:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Uğur Dündar: Erdoğan'ın bilezik anısı doğru


Başbakan Erdoğan’ın 1994 yılına ait anlattığı bilezik anısı için Kılıçdaroğlu “yalan söylüyor” demişti. Uğur Dündar o hikayeyi doğruladı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığına adaylığını açıkladığı AK Parti toplantısında 20 yıl önce bir kız çocuğunun kendisine annesinin bileziklerini getirdiğini anlatmıştı.

KILIÇDAROĞLU “YALAN SÖYLÜYOR” DEMİŞTİ
Siyaset sahnesinde imzaladığı her yasada, her gece yatağında hep o gün o bilezikleri getiren çocuğun gözlerini hatırladığını söyleyen Erdoğan’a Kılıçdaroğlu’ndan tepki gelmişti. Kılıçdaroğlu, Başbakan’ın anlattığı bu olayla ilgili “yalan söylüyor” demişti.

UĞUR DÜNDAR’DAN DOĞRULAMA GELDİ
Bundan tam 20 yıl önce yaşanan bu olayla ilgili Kılıçdaroğlu’nu yalanlayan, Erdoğan’ı ise doğrulayan bir açıklama geldi. Açıklamanın sahibi Uğur Dündar. Sözcü yazarı bugünkü köşesinde, halkın Erdoğan’a olan güvencinden dolayı bileziklerini bile getirip teslim ettiğini doğruladı.

Olaya gözleriyle şahit olduğunu aktaran Uğur Dündar, Erdoğan’ın kendisi ile görüşmek için Hürriyet binasına geldiğini ve burada cebinden bir poşet çıkararak o bilezikleri gösterdiğini aktardı. Uğur Dündar köşesinde şunları söyledi:

Vatandaşların tüm gücüyle kendisini desteklediğini söyleyip, ceketinin cebinden küçük bir torba çıkarıyor. “Bunları nereden buldunuz” diye sormaya hazırlanırken o, “Halk bize öylesine güveniyor ki, biz istemeden yastık altındaki ziynetini getirip veriyor. Gözlerimizi yaşartan sevgi gösterileriyle karşılaşıyoruz” diyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.