SON DAKİKA
Hava Durumu

Uğur Işılak:'Bu ünvanı kirleten sizsiniz'

Ramazan etkinliğinde ‘Dombra’yı okuyan Uğur Işılak, bu şarkıdan dolayı ‘unvanı kirlendi’ diyenlere cevap verdi:

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2014 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2014 13:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Uğur Işılak:'Bu ünvanı kirleten sizsiniz'




Ramazan etkinliğinde ‘Dombra’yı okuyan Uğur Işılak, bu şarkıdan dolayı ‘unvanı kirlendi’ diyenlere cevap verdi: Asıl Taksim’de, Okmeydanı’nda polise taş atarsanız sanatçılık unvanını kirletirsiniz.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri kapsamında Uğur Işılak, Yenikapı’da  konser verdi. AK Parti’nin seçim kampanyasında kullandığı ‘Dombra’ şarkısını da okuyan Işılak, şarkıdan dolayı ‘unvanı kirlendi’ diyenlere, “Asıl Taksim’de, Okmeydanı’nda polise taş atarsanız sanatçılık unvanını kirletirsiniz” dedi. Işılak, “Bu şarkı ile sanatçılık unvanımın kirlendiğini söylediler. Ben de niye diye sorduğumda ‘bir siyasetçiye eser yapmakla artık sanat hayatın bitti’ dediler. Ben de bir siyasi adamına, bir milletvekiline, bir parti genel başkanına hatta bir başbakana bile eser yapmadım. Ben bunu bir dava adamına yazdım hepsi bundan ibaret. O dava adamı olmasaydı istersen 10 kere seçilmiş başbakan olsun vallahi umurumda olmazdı” dedi.

Dava adamına yazdım

Şarkıyla sanatçı unvanını kirlettin diyenlere seslenen Uğur Işılak, “Sanatçının unvanı, bir dava adamına eser yapmakla unvan kirlenmez, temizlenir. Asıl Taksim’de, Okmeydanı’nda polise taş atarsanız sanatçılık unvanını kirletirsiniz. Taş atanlarla kol kola girerseniz sanatçılık unvanını kirletirsiniz. Esnafın camını indirilmesinde kol kola girerseniz sanatçılık unvanını kirletirsiniz. Hamdolsun bugüne kadar polise de askere de taş atmadım. Bırakın taş atmayı, hakkında kötü konuşmayı 25 yıllık sanat hayatımda askerler için, polisler için onlarca program yaptım” diye konuştu. Konserde  sevilen şarkılarını seslendiren Işılak, hayranlarına müzik dolu unutulmaz dakikalar yaşattı.



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.