SON DAKİKA
Hava Durumu

Vur mührünü güçlü bir geleceğe!

Türkiye bu pazar en önemli seçimlerinden birini yapmak için sandık başına gidecek. Cumhuriyetin 3. evresi olarak da nitelenecek bu seçimlerl

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2018 22:00
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2018 23:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Vur mührünü güçlü bir geleceğe!
Türkiye bu pazar en önemli seçimlerinden birini yapmak için sandık başına gidecek. Cumhuriyetin 3. evresi olarak da nitelenecek bu seçimlerle ülke yepyeni bir döneme ‘merhaba’ diyecek. İşte tam da bu nedenle ‘nasıl olsa seçilecek” diyerek sandığa gitmeyi ihmal etme.
Git sandığa vur mührünü senin oyunla seçilsin Cumhurbaşkanı… Senin oyun belirlesin meclisi. Geç kalma.  Geri durma bu kervanda yerini almakta imtina etme... Bir daha askerin namlusu millete dönmeyecek, bir daha cetvelle coğrafyamızda sınır belirlenmeyecek, bir daha kardeş kavgası bu topraklarda yaşanmayacak diyorsan, işte gün bugündür.  Sandığa gitmenin, oy vermenin bu kadar elzem olduğu bir gün belki de hiç olmadı olmayacak.

Ömrünü milletine adayan, zora geldiğinde şapkasını alıp kaçmak yerine milletine koşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a tartışmaya neden olmayacak oranda bir oyu sağlamak için git sandığa. Milletinin refahı, milletinin bekası için hep en önde saf tutan başkomutanın elini yeni dönemde daha güçlü kılmak için git sandığa, vur mührünü daha da büyüsün Türkiye…

Bu millet ne çektiyse ona hizmet eden liderleri al aşağı edilirken, hedef alınırken onlara sahip çıkamamaktan çekti. Bu millet, Sultan Abdülhamid’den Adnan Menderes’e Turgut Özal’dan Necmettin Erbakan’a kadar milletin adamlarına çevrilen namlulara ses çıkaramadı. Ve bugün dünya topuyla, tüfeğiyle Recep Tayyip Erdoğan’ın karşısında. Erdoğan’a, ömrünü millete adamanın ve bu millete hizmet etmenin bedelini ödetmeye çalışanlara fırsat verme. Vur mührü gitsinler tarihin çöplüğüne.

Ömrün boyunca keşke diyeceğine ömrünce gurur duy.

Bu millet senden hizmet bekler. O hizmetlerin en kutsalı işte karşında. Git sandığa, vur mührü güzel yarınlara. (Alpaslan YILDIZ)

 

 

 

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.