SON DAKİKA
Hava Durumu

Yalçın: 'MHP ilanında kimseyi hedef göstermedi'

  MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın, "MHP, nazire yüklü teşekkür ilanında kimseyi hedef göstermemiş, aksine bir durum tespiti ya

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2018 17:45
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2018 18:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yalçın: 'MHP ilanında kimseyi hedef göstermedi'
 
MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın, "MHP, nazire yüklü teşekkür ilanında kimseyi hedef göstermemiş, aksine bir durum tespiti yapmıştır. Bundan tehdit algısı çıkarmaları, gülünç ve bir o kadar da maksatlıdır." değerlendirmesinde bulundu.
MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın, yaptığı yazılı açıklamada, MHP'nin 49 yıldır Marksist ve neo-liberal gazeteciler güruhunun saldırıları altında siyaset yaptığını belirterek, partisinin önceki gün yayımlanan ironik teşekkür ilanına yönelik eleştirilere yanıt verdi. MHP'nin ilan nedeniyle kindarlıkla suçlandığını bildiren Yalçın, ilanda yer alan isim ve kuruluşların tehdit edildiğinin öne sürüldüğünü ve eski defterlerin açılmak istendiğini aktardı. Edip Semih Yalçın, bu suçlama ve iddiaların arkasında sinsi bir nefret ve buğz ile kripto MHP ve ülkücü hareket düşmanlığının saklandığını savunarak, açıklamasında şunları kaydetti: "MHP'nin ilanına anlayıp dinlemeden zehir zemberek ifadelerle karşılık veren Basın Konseyi ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) yönetimleriyse önce iğneyi kendilerine batırmak yerine, çuvaldızı bize batırmaya yeltenmiş, meslek etiğini MHP düşmanlığıyla kirleten mensuplarını görmezden gelmiştir. Aylardır MHP saldırıların odağındayken nerelerdeydi bu Basın Konseyi ve Gazeteciler Cemiyeti diye sormak lazımdır. Gazeteciliğin haysiyetini zedeleyerek, doğruluk ve dürüstlüğü ayaklar altına alarak yapılan işe olsa olsa gazetecilik değil, tetikçilik denir. MHP ve ülkücü hareketin sicilli muarızı, tetikçi taifenin kırdığı fındık kırkı geçmiştir. Marksist, neo-liberal ve solcu medyadaki cinnetin, akıl tutulmasının ve ülkücü alerjisinin müsebbibi MHP değildir." Medyada yuvalanmış ekserisi sol ve Marksist kökenli tetikçilerin, mesleklerinin arkasına sığınarak geleneksel düşmanlıklarını inatla sürdürdüğünü iddia eden Yalçın, her açıklama, söz, serzeniş ve kınamalarından tehdit çıkarılmaya çalışılmasının korkunun ve çöküşün eseri olduğunu belirtti.
"PABUÇ BIRAKACAK DEĞİLDİR"
Bütün bu yaşananların, mesleğinin gereğini yapanların değil, mesleğini kötüye kullananların, kötü emelleri için gazeteciliği istismar edenlerin marifeti olduğunu savunan Yalçın, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "MHP, nazire yüklü teşekkür ilanında kimseyi hedef göstermemiş, aksine bir durum tespiti yapmıştır. Teşekkür listesindeki isimlerin kendilerini önemsemeleri ve bundan tehdit algısı çıkarmaları, gülünç ve bir o kadar da maksatlıdır. Bunların, 'MHP hakkındaki haksız ithamlarını unutmayacağız.' ifadesinden tehdit çıkarmak da zorlama ve ahlaksızcadır. MHP’nin tehdit etmeye değer bulmadığı insanların kendini tehdit algısının dayanılmaz çekiciliğine kaptırmasında bile istismar ve ikiyüzlülük sırıtmaktadır. Rahatsızlıklarının sebebi, uydurma tehdit ve hedef gösterme iddiası değil, maskelerinin düşmüş olmasıdır. Bu yüzden partimize ve camiamıza terbiyesizce meydan okunmaktadır. Bu meydan okumayı görüyor ve alayını hadlerini bilmeye davet ediyoruz. Bunlar hem kel hem foduldur. Ancak MHP, gazetecilik mesleğinin içine eden, insanın haysiyet ve şeref gibi kavramları yerin dibine batıran medya mensubu ve yazar taslaklarıyla ikiyüzlü araştırmacıların örgütlü veya münferit saldırılarına pabuç bırakacak değildir." (AA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.