SON DAKİKA
Hava Durumu

YAŞ üyesi Orgeneral tutuklandı...

Ergenekon davasında mahkeme, esas hakkındaki mütaalanın hazırlanması için dosyanın savcılığa gönderilmesine karar verdi. Duruşmada, karar a

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2012 23:21
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2012 00:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
YAŞ üyesi Orgeneral tutuklandı...
Ergenekon davasında mahkeme, esas hakkındaki mütaalanın hazırlanması için dosyanın savcılığa gönderilmesine karar verdi. Duruşmada, karar aşamasının yaklaştığı anlamına gelen bu kararın yanı sıra YAŞ üyesi Orgeneral Taşdeler'in tutuklanması kararı da çıktı.

'Ergenekon' davasına bakan mahkeme heyeti, esas hakkındaki mütalaanın hazırlanması için, davaya giren Cumhuriyet savcılarına 13 Aralık 2012'ye kadar süre verilmesini kararlaştırdı.

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada, savcı Mehmet Ali Pekgüzel ile sanık ve avukatların taleplerine ilişkin alınan ara kararlar, Mahkeme Heyeti Başkanı Hasan Hüseyin Özese tarafından açıklandı.

Buna göre mahkeme heyeti, esas hakkındaki mütalaanın hazırlanması için, davaya giren Cumhuriyet savcılarına gelecek celseye kadar süre verilmesini kararlaştırdı.

YAŞ ÜYESİNE TUTUKLAMA
Hakkında yakalama kararı bulunan davanın sanıklarından YAŞ üyesi Orgeneral Nusret Taşdeler'in tutuklanmasını karara bağlayan mahkeme heyeti, İstanbul 15. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ''Danıştay saldırısının delillerinin karartılması'' davasının bu davayla birleştirilmemesi yönünde görüş bildirdi.

Mahkeme, İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ''Odatv'' davasının da bu davayla birleştirilmemesi yönünde görüş bildirerek, duruşmayı 13 Aralık 2012'ye erteledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.