SON DAKİKA
Hava Durumu

Bahçeli, Ozan Ceyhun tartışmalarına noktayı koydu

MHP Lideri Devlet Bahçeli, parti grubunda yaptığı konuşmada HDP'nin kongresi için cumhuriyet savcılarına çağrıda bulunarak "PKK'nın yan kolu olan HDP'nin kongresindeki rezillikler rahatsız etmiştir. HDP'nin bölücü kongresi hakkında mutlaka soruşturma açılmalıdır" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2020 12:05
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2020 14:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bahçeli, Ozan Ceyhun tartışmalarına noktayı koydu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündemdeki konulara ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Konuşmasında HDP'nin hafta sonu yapılan kongresine değinen Bahçeli, "PKK'nın yan kolu olan HDP'nin kongresindeki rezillikler rahatsız etmiştir. Cumhuriyet savcıları HDP'nin bölücü kongresi hakkında mutlaka soruşturma açmalıdır" ifadelerini kullandı.

İşte Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları;

"Son yıllarda Batı Avrupa'da yaygınlaşan ırkçı saldıra kaygı verici boyutlara ulaşmıştır.Hiç kimse bize medeniyet dersi vermeye bilirkişilik yapmaya, parmak sallamaya kalkışmamalıdır. Türk milleti zehri imalatçılarıyla hesaplaşmaya hazırdır. Türk milliyetçiliği ile ırkçılığı aynılaştırmaya heves edenlerin kimlere hizmet ettiği milli vicdanlarca malumdur. Varlık ve birlik mücadelesi veren Avrupa Türklerinin her daim yanındayız. Dağlık Karabağ'ın istilası dünyanın gözü önünde yaşanmıştır. Hocali katliamı hukuki zeminlerde tescil edilmeli, suçluları hakkında ne gerekiyorsa yapılmalıdır.

REJİMİN İDLİB'DEKİ SALDIRILARI

İdlib ekseninde altı çizilmesi gereken muamma, Suriye'nin gözlem noktalarımızın gerisine çekilip çekilmeyeceği meselesidir. Rusya Soçi'ye vurgu yaparken tacizlerini sürdürmektedir. Bütün ihtimalleri hesaba katmak ve sahada yer tutmak Türkiye için hayati olduğu kadar zaruridir. Zalimler kaçtıkları yere kadar kovalanacak, zalim Esed döktüğü kanların bedelini damla damla ödeyecektir. Türkiye'nin İdlib'deki varlığı hakkıdır, haklıdır.

HDP'Lİ BULDAN'IN İTTİFAK AÇIKLAMASI

PKK'nın yan kolu olan HDP'nin kongresindeki rezillikler rahatsız etmiştir. Cumhuriyet savcıları HDP'nin bölücü kongresi hakkında mutlaka soruşturma açmalıdır HDP Türksüz anayasa diyor aynısı CHP de istiyor. HDP, PKK/YPG diyor aynı çıkmazda CHP de var. Hepsi aynı karanlık yolda. Herkes aklını başına alsın, bu ülke sahipsiz değil. Bunlara karşı Cumhur İttifakı da milletin iradesidir. Bunlar kirli üst aklın figüranlarıdır. İhanet kadrosunun üçüncü yolu uçurumdur. Bunlardan ne yol olur ne de kasaba. Kimseden öğrenecek bir şeyimiz yok, herkes işine baksın."

OZAN CEYHUN TARTIŞMALARI

Devlet BahçeliOzan Ceyhun Viyana Büyükelçisi olarak atandıktan sonra Twitter hesabından "Ülkücü katili" diyerek atamayı eleştiren MHP Ordu Milletvekili Cemel Enginyurt başta olmak üzere diğer MHP'lilere sert sözlerle yüklendi. "Bize sosyal medyanın yolcusu değil, davanın hancısı lazım" dedi.

TBMM'de MHP Grup Toplantısı'nda konuşan Devlet Bahçeli'nin gündeminde Türkiye'nin AvustuyaBüyükelçisi olarak atanan Ozan Ceyhun'a yönelik yapılan eleştiriler de vardı. Bahçeli, kendi partisinden vekillerin tweet atarak konu hakkında hükümetle ters düşmesine sert çıktı.

"SAYIN CUMHURBAŞKANI'NIN ONAYIYLA BÜYÜKELÇİ OLARAK TAYİN EDİLDİ"

Bahçeli şunları söyledi "MHP, Cumhur İttifakı'nın parçasıdır. Biz hükümet ortağı değiliz. Siyasi sorumluluğumuz da bulunmuyor. Bu kapsamda idari tasarruflar hükümetin tekelindedir. Ozan Ceyhun, Sayın Cumhurbaşkanı'nın onayı ile Avusturya Cumhuriyeti nezdinde büyükelçi tayin edilmiştir. Atamayla büyük bir eleştiri sağanağı başlamıştır. Büyükelçinin bir ülkücü katili olduğu iddiası gündeme taşınmıştır. Sadece şehidimiz Mustafa Erol değil, binlerce şehidimiz asla unutulmamıştır. Merhum şehidimizin katilinin kim veya kimler olduğu resmi olarak bilinmeden, sosyal medyadan pusu kuran, bize dava öğretmeye çalışan art niyetli kişilerin varlığı da teker teker açığa çıkmıştır.

Türkiye'nin Avustuya Büyükelçisi olarak atanan Ozan Ceyhun "SOSYAL MEDYA YOLCUSU DEĞİL, DAVANIN HANCISI LAZIM"

Buna alet olan arkadaşlarımız karanlık kampanyayı servis etmişlerdir. Bizim Viyana Büyükelçiliği'ne atanan şahısla hiçbir ortak yanımız yoktur. Bilip bilmeden, partimizin resmi görüşü teşekkül etmeden akıntıya kapılanlar yanlış yapmışlardır, ters köşeye yatmışlardır. Bu tuzağa bazı milletvekillerimiz ve parti yöneticilerimizin düşmesi de hazin ve ibretlik bir vakadır. Biz şehidimizi de katilini de biliriz. Söyleyeceğimiz sözü de biliriz atacağımız taşı da biz seçeriz. MHP'ye sosyal medyadan istikamet çizilemez. Bize sosyal medya yolcusu değil davanın hancısı lazımdır.

"İRADEMİZİ 5.SINIF DEDİKODU MEKANLARINDA BELİRLEYEMEYİZ"

Siyasi irademizi çöplüğe dönen 5. sınıf dedikodu mekanından farksız olan sosyal medyada belirleyemeyiz. Dilerdim ki; asılsız haberlerin peşine düşen arkadaşlarımız partimize ve davamıza saldırılar olurken de aynı haysiyet içinde hareket edebilselerdi. Sosyal medya cengaverlerine değil, dava ülkü arkadaşlarına ihtiyacımız vardır. Sosyal medya oyunlarına gelinmemesi ricam ve talimatımdır."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.