SON DAKİKA
Hava Durumu

SMS terörü!

Yazının Giriş Tarihi: 22.05.2018 21:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.05.2018 21:00
Paganlar bunlara emir vermiş. Demişler ki “Sizin bir halt yiyeceğiniz yok. Kendi başınıza hiçbir şey beceremiyorsunuz. O yüzden bizim dediğimizi yapın. Bi seri atışa başladık. Dövizi yükseltip duracağız. Siz de daha önce de size yaptırdığımız gibi asılın ‘Türkiye batıyor’ masalına. Halkı korkutun. Ama fısıltı gazetesi yetmiyor. Alın şu parayı milletin telefonlarına mesaj gönderin.”

İşte bu yüzden halkın telefonlarına mesajlar gönderilmeye başladı. Bu mesajlar üç dört çeşit olarak düzenlenmiş. Hepsi aşağı yukarı aynı minvalde. Kimi sağlık hizmetlerinin aslında bedava olmadığını iddia ediyor, kimi faizlerin aslında çok yüksek olduğundan. En yaygın olanı ise halkın aldığı kredilerle ilgili. Krediyle ev ve araba alanların en geç altı ay içinde batacağı, evini arabasını elinden kaptıracağını iddia eden uzun bir mesaj.

Bu mesajların hepsi dönüp dolaşıp dövize bağlanıyor. Dövizin yükselmesiyle birlikte özellikle orta gelirlilerin mahvolacağı yalanı anlatılıyor. Halkın gözüne korku salınmaya çalışılıyor. Hemen ardından da ekleniyor “Bunlar gider, biz gelirsek hepinizi kurtaracağız.

Muhteşem bir kısa mesaj bombardımanı planlanmış aslında. Hedef 30 milyon cep telefonuymuş. Ama bu sayı düşmüş. Nedeni ise bu parayı verdikleri kişiler bir bölümünü cebellezi etmişler… Tabii iş zaten legal olmadığı için pek bir şey de yapılamamış.

Ne var ki, başta Almanya olmak üzere Avrupa ülkeleri ve ABD’de yaşayan bu SMS gönderme kampanyası planladıkları gibi yürüyormuş.

Yurt dışında ve Türkiye’de sürdürülen bu şeytani kampanyayı istihbarat servisimizin duymamış olduğuna inanmak istemiyorum. Belki duydular da ellerinde çok fazla iş olduğu için geri plana attılar ama bence bu konu önemli ve açığa çıkartılması lazım.

Sürekli yazıyorum ama bir daha tekrar edeceğim. Bütün bu saldırılar öncelikle Türkiye’nin boyun eğmeyen bir memleket haline gelmesinden kaynaklanıyor. Artık dikte ettiremiyor, yönetemiyorlar. Başımızdaki Büyük Lider sayesinde ulaştığımız bu nokta onları çıldırtıyor. Ancak, başka bir konu daha var. Sayın Erdoğan bir yandan bizi yükseltirken, bir yandan da coğrafyamızdaki diğer memleketlere de örnek oldu. Onların içinde uyuyan karşı gelme, boyun eğmeme duygusunu ortaya çıkarttı. Onlar da artık Geçmişin devlerine boyun eğmemeye başladı yavaş yavaş…

Anlayacağınız bunların tekerine iyice çomak soktu.

Dünyayı üç beş memleketin yönetemeyeceğini haykırdı. Haykırmaya devam da ediyor. Memleketlerin tam bağımsız olması gerektiğini anlatıyor ve örnek olarak onları yönlendiriyor. İşte bu yüzden Paganların hedefinde.

Ama kimse merak etmesin. Sayın Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi;

Kaderin üstünde bir kader vardır.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.