SON DAKİKA
Hava Durumu

Sol yumruk Fırat Yılmaz'dan demokrasi dersi :) :) :)

Yazının Giriş Tarihi: 21.02.2020 22:40
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.02.2020 22:40

CHP Nilüfer İlçe Fırat Yılmaz, yıllardır rüyalarını süsleyen koltuklardan birine kısa bir süre önce oturdu. Nilüfer İlçe Başkanı oldu. 
Ama sol yumruklu Fırat Yılmaz zor bir süreçten geçerek gelip o koltuğa oturdu. 
Kendi mahallesi olan 29 Ekim Mahallesi’nde Fırat’ı delege bile seçmediler. Ne acılar ne acılar…
Ama Fırat Yılmaz bunu bir kenara yazdı. Sadece onu değil kendisini desteklemeyen tüm mahalleleri yazdı bir kenara. İlçe başkanı seçildikten sonra teker teker hesap sormak üzere. 
Bizim Fırat (Eski televizyoncu olmasından kelli meslektaş sayılırız) çok sosyalist çok solcudur ancak genelde cilalanmış parkelerin döşendiği salonları sever. 
Tarzı itibariyle öyle çok yağmur çamur işleri onu bozar. Daha süt perdeden şeyeder siyaseti. 
İlçe başkanlığı sürecinin tamamlanmasının ardından kendisini yoğun bir gündemin içinde buldu. İl kongresi, deprem yardım kampanyası derken süreç uzadı. 
Ha araya bir de ilçe kadın kolları seçimi girdi ve Fırat’ın istediği olmadı.
Sonra o not defterini bir den çıkarıverdi Fırat Yılmaz iyi mi?
Madde bir 29 Ekim Mahalle Temsilcisi… Topla yönetimi aldık görevden. Madde iki İhsaniye Mahalle Temsilcisi yönetimi toplamışken onu da aradan çıkardık oldu  da bitti maşallah. 
Sütten ağzı yanmıştı bizim Fırat’ın yoğurdu üfleyerek yemek lazımdı. Şimdi mahalle temsilcilerini görevden aldı almasına ama eğer o mahallelere sandık koyarsa bir kez daha sandığa gömülme riski vardı. 
Hımm bu arada Fırat Yılmaz’ın bu rövanş adımının bir nedeni daha var. Kadın Kolları seçimi.
Ece Aktan kazanınca Fırat Yılmaz’ın hoşuna gitmemiş bu iş. Bir atraksiyonla ben bura dayım demenin bir yönetim aynı zamanda.
Oysa aynı kongre öncesi çarşaf listeden yanayım deyin kongre salonunda blok listeye oy vermek gibi bir yere kadar sandık demokrasisi deyip atamaya yöneldi. 
Mahallelerde sandık kuracaksın da ne olacak azizim. 


Zaten bu kadar demokrasi hem ülkeye hem CHP’ye çok. 
Nasıl olsa her yaptığından sonra geri vites yapma üstadıdır Fırat Yılmaz. Atamayı yaptı. 
Tamamı demokrasiye tam inanmış tam bağlı ve su ekmek kadar elzem bilen yönetimi de bu kadarcık faşizmden ne olacak deyip bastılar imzaları.
Zaten bu işi posta koyacak 3-5 kişi var gönderirsin disipline olup biter. Sen rahat ben rahat. Aman kafamı yoracağım bu saatten sonra. 
Hem şimdi artık herkes ayağını denk alsın. Toplarım yönetimi tak diye atarım sizi şak diye… Herkes de bu adımdan sonra ayağını denk alır olur biter. 
Listedeki diğer isimler var ya onlarda rahat uyku görmesin. Ha bugün ha yarın kulaklarından tuttuğu gibi atacak kapının önüne Fırat Yılmaz sizi…
Benden söylemesi. 
Bu da siyasi tarihimize Fırat Yılmaz demokrasisi olarak geçmiş oluyor…
CHP’lilerin birçoğu siyasi görüşümden dolayı bana faşist diyorlar ama maşallah tek adam özentisi 100 yıla yakındır bir türlü yakalarını bırakmıyor.
CHP’de koltuğa oturana kadar demokrasi havarisi, hakçı eşitlikçi olanlar koltuğu görünce birden bire İsmet İnönü kesiliyor. 
Sonra faşist dedikleri Alpaslan Yıldız’dan solculuk dersi dinlemek zorunda kalıyorlar. 
Mukadderat. 
Kimse diğer partilere bak diye lakırdı yapmasın. Her partinin kendi söylemi belli.
 Küçük CHP olarak tanımlanan İYİ Parti’de bile üyelerin önüne delegelerin önüne bir şekilde sandık getiriyorlar. 
Korkarım emekçi halkçı olma yolunda hızlı bir yürüyüş gerçekleştiren İYİ Parti’yi de Millet İttifakı içinde faşist yapacak bu CHP’liler…
Tavsiyem sözde değil özde demokrat olmaya bakın. 
Sonra kıyafet üzerinizde bol kalıyor, öyle karşıdan pek dökümlü de görünmüyor. 

*********************************

Nilüfer Kent Konseyi…
Çok değil bir ay önceydi. 10 Ocak Gazeteciler Günü için Nilüfer Kent Konseyi’nin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı o skandal paylaşım. 
Bu ülkenin sırlarını ifşa etmiş ve darbe girişiminde bulunan FETÖ yancısı olduğu bilinen bir alçağı gazeteci diye lanse edip bir de üstüne “Özgür düşünce tutuklanamaz” yazdılar.  
Bu ülkenin kırmızı bültenle aradığı terör örgütü mensubu. Düşüncülerinden dolayı değil terör faaliyetleri ve ihaneti vataniye nedeniyle firari. 
Üstelik ülkesini Almanya’da İngiltere’de yerden yere vuran bir vatansız. Her fırsatta ülkesini hedef alan bir terör örgütü mensubu.
Bu skandalı ortaya çıkardıktan sonra üzerine de gitmiştik. 
Var olsun MHP Nilüfer İlçe Başkanı kardeşim Levent Karakoç da hemen bizin ardımızdan sert bir açıklama yaparak Nilüfer Kent Konseyi’ne kendisine gelmesi gerektiğini hatırlatmıştı. 
Bu skandalın müsebbipleri apaçık ortadaydı.


HDP kadrolarından biri olan Nilüfer Kent Konseyi Genel Sekreteri Elvan Atay, diğeri yardımcısı Elif Yuvayapan ve Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Neslihan Binbaş…
O gün de çağrı yaparak bu kişilerin görevden alınmasını istemiştik. Biraz gecikmeyle de olsa Kent Konseyi Genel Sekreteri Elvan Atay görevden alınmış. 
Yerine Emre Karagöz gelmiş... 
Ancak bu yetmez. Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Neslihan Binbaş kamuoyundan ve milletimizde özür dilemeli. Ardından da başkanlık görevini bırakmalı. Öyle bir kişilik değişimle bu işten kurtulamazsınız. 
Nilüfer Kent Konseyi’ni dikkatle takip etmeye devam ediyoruz. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.