SON DAKİKA
Hava Durumu

2024 adaylığı için slogan açıklandı: Birlikte Paylaşalım

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), adaylık çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüğü 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın (EURO 2024) logo ve

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2018 10:33
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2018 12:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
2024 adaylığı için slogan açıklandı: Birlikte Paylaşalım
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), adaylık çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüğü 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın (EURO 2024) logo ve sloganını tanıttı.


TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda düzenlenen tanıtım toplantısına Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, TFF Başkanı Yıldırım Demirören, TFF Yönetim Kurulu Üyeleri ve A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu katıldı.

TFF, Euro 2024 adaylığı için belirlenen sloganı açıkladı: Birlikte Paylaşalım

DEMİRÖREN: HEDEFİMİZ, 2024'Ü UNUTULMAZ KILMAK

Tanıtım toplantısında konuşan TFF Başkanı Yıldırım Demirören, "Cumhurbaşkanımızın himayesinde ve milletimizin desteğiyle 2024 Avrupa Futbol Şampiyonasını ülkemize hediye etmek istiyoruz. Futbolu seven bir ülke olarak bunu çok istiyoruz. UEFA'ya mükemmel bir dosya sunacağız. İnşallah kazanan Türkiye olacak. Pes etmedik ve 4. kez Avrupa şampiyonası için aday oldu. TFF, vizyonu ve gücüyle futbolu Avrupa seviyesine taşıyabilecek durumdadır. Hedefimiz, 2024'ü unutulmaz kılmaktır" dedi.

SPOR BAKANI BAK: YÜREKTEN İNANIYORUZ, KAZANACAĞIZ VE BAŞARACAĞIZ

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Heyecanlıyız ve gururluyuz çünkü yaptığımız tesisler bizleri gururlandırıyor. Standartları görüyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız sporun içinden gelen biri. O da bunu çok istiyor. İnanıyoruz ve başaracağız. 27 Nisan'a kadar olan dosyayı hazırlamak için elimizden gelen desteği vereceğiz. Bütün hazırlıklarda adım adım TFF'ye destek veriyoruz. Yürekten inanıyoruz, kazanacağız ve başaracağız. Bu ülkeye böyle güzel bir organizasyon yakışır" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.